Big City Racer

Descriere: Daca esti in cautarea unui joc multiplayer gratuit cu masini de curse atunci ar trebui sa incerci Big City Racer. Jocul ofera o grafica bine realizata iar stilul de joc este accesibil chiar si pentru un jucator incepator.

La inceputul jocului iti poti alege modelul de masina preferat si poti aduce modificari asupra masinii cand vie vorba de culoare, neoane si alte accesorii.

Faptul ca jucatorul isi poate tuna masina dupa bunul plac este un atuu al jocului iar acest fapt l-a facut mai placut de jucat. Iti poti alege masini rapide ca Ford Focus ST, VW Golf GTI, Volvo C30 si alte masini care sunt blocate la inceput. Pentru a le putea debloca trebuie sa avansati in joc sau sa strangeti un anumit numar de puncte.

Cursele se vor tine pe diverse trasee iar tu te vei putea intrece cu alti jucatori conectati pentru a vedea cine este mai bun. Faptul ca vei juca cu alti playeri reali este un alt factor important al jocului.

In meniul jocului ai si un tutorial care va invata cum sa conduci masina si alte informatii referitoare la joc! Mult succes!

Cerinte Minime:

  • Procesor: 2.4 GHz
  • Ram: 1 GB
  • Placa Grafica: 256 MB
  • Spatiu HDD: 2 GB

Imagine:

Big City Racer

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress