Download Jocuri de Strategie Vechi

Jocuri de strategie mai vechi dar gratuite.

STARFORGE

Despre Joc: Starforge, un joc de aventura de tip strategie creat de catre COdeHatch Corp. Este un joc care are drept scop adunarea de resurse, construirea unor baze, crearea a aproape tot ce un gamer inrait si-ar dori de la un joc de strategie, totul in ideea de a supravietui amenintarii unei planete extraterestre, diferita de planeta natala. Deoarece pamantul este pe care sa se distruga, umanitatea a transportat pe aceasta planeta extraterestra cat de mult s-a putut din tehnologia cunoscuta pentru a continua existenta speciei.Starforge ofera o grafica acceptabila si de asemenea un gameplay si o mecanica a jocului bazata pe cea clasica, cu mici imbunatatiri care nu vor instraina playerul prea mult de ceea ce deja cunoaste in materie de mecanica a unui joc de tip strategie.

Nu ofera o complexitate coplesitoare in ceea ce inseamna adunarea resurselor, in schimb ridica probleme dificile la capitolul de crafting si de utilizare rationala a resurselor, un lucru care multumeste in aceeasi masura iubitorii de strategie cat si playerii noi in acest gen.

System Requirements:

Placa Video: 512 MB
Procesor: 1.8 GHz Dual Core
Spatiu HDD: 4 GB
Memorie RAM: 2 GB

Descarca acest joc


X REBIRTH

Despre Joc: X Rebirth este un joc de tip Futuristic combat sims, developat de catre compania Egosoft. Actiunea are loc intr-un viitor foarte indepartat, in care universul X se confrunta cu schimbari majore. In timp ce acest univers se prabuseste in fata unui viitor plin de insecuritate si nesiguranta, multi aventurieri se pregatesc pentru aparitia unor inamici care se vor ridica pentru a prelua puterea. Jucatorul se va regasi in pielea unui aventurier care va influenta stabilitatea viitorului precar al acestui univers.

Jocul se bucura de o grafica superioara, o mecanica usor de inteles pentru orice player, un gameplay atractiv si o coloana sonora acceptabila. Toate acestea ofera playerului o experienta minunata, astfel putand ajunge la concluzia ca Egosoft si-a facut bine temele, plus ceea ce era in plus. Developerii updateaza jocul periodic, dorindu-si sa faca jocul longeviv si sa atraga cat mai multi jucatori din toate campurile de gaming existente. Prin urmare, ne putem astepta la originalitate din partea acestora in ceea ce urmeaza sa devina acest joc.

System Requirements :

Placa Video: 1 GB
Procesor: Intel i5 (Quad) sau i7 at 2.5 GHz
Spatiu HDD: 6 GB
Memorie RAM: 2 GB

Descarca acest joc


OMERTA CITY OF GANGSTERS

Despre Joc: Omerta: City Of Gangsters este un joc de strategie de tip RPG, dezvoltat si publicat de catre Kalypso. Intrand in pielea unui imigrand, jucatorul va incerca sa realizeze maretele vise ale caracterului ridicandu-se in ierarhia orasului Atlantic City al anilor 1920. Incepand cu slujbe mici, caracterul va crea un grup micut, care incet dar sigur va ocupa teritoriile gangsterilor din Atlantic City. In cele din urma, reuseste sa formeze o mare familie de gangsteri, care va fi deasupra tuturor in acest oras murdarit de pacate, crime, sange si bani murdari.

Jocul testeaza cunostintele economice ale jucatorului, punandu-l sa faca anumite decizii iar aceste deczii vor avea drept consecinta monetarul care va exista in gruparea mafiota. Un lucru interesant pentru cei care doresc sa invete cate ceva despre artele economiei.Grafica este impresionanta prin simplitatea ei, mecanica jocului acceptabila iar gameplay-ul interesant. Coloana sonora ne incanta urechile, deci putem spune ca jocul indeplineste toate conditiile pentru a putea oferi o experienta profesionala pe care un joc o poate oferi.

System Requirements :

Placa Video: 512 MB
Procesor: Dual Core 2.0 GHz
Spatiu HDD: 6 GB
Memorie RAM: 2 GB

Descarca acest joc


GRIM DAWN

Despre Joc: Grim Dawn este un joc de strategie de tipul role-playing, developat de catre Crate Entertainment. Playerii se vor trezi intr-o lume distrusa si plina de intuneric, in care rasa umana se zbate pentru supravietuire. Aceasta lume pamanteasca, candva un imperiu prosper, s-a transformat intr-o ruina in care doua puteri supranaturale se bat pentru doua scopuri distincte.

Una doreste sa foloseasca corpurile oamenilor drept o resursa, alta doreste sa distruga complet rasa umana pentru a distruge planurile celeilalte. Oricum ar fi, rasa umana are de pierdut. Jocul in sine prezinta o mare batalie intr-o adanca balta de sange, skillurile pe care playerii le detin fiind uimitoare iar efectele combatului supra realiste. Elemente de role-playing clasice se regasesc, dar si de asemenea elemente originale, ceea ce ofera jocului un mare plus. Grafica este acceptabila, despre gameplay nici nu trebuie sa mentionam, daca nu ar fi fost bun nimeni nu ar fi jucat acest joc, gameplay-ul fiind un lucru critic in role-play. Mecanica de asemenea este perfecta.

System Requirements :

Placa Video: 512 MB
Procesor: 1.80 GHz Dual Core
Spatiu HDD: 8 GB
Memorie RAM: 1 GB

Descarca acest joc


IMPIRE

Despre Joc: Impire este un joc de tip strategie, creat de catre Cyanide in Montreal. Jocul prezinta povestea unui demon foarte puternic, care este trezit de catre un vrajitor amator si incuiat in forma unui demon micut de tot rasul. Folosind tot felul de siretlicuri, jucatorul va ajuta acest demon sa scape din forma sa patetica si sa redevina ceea ce era candva, plus construirea unui imperiu intunecat pentru acesta.

Jucatorul va trebui sa se asigure ca “cei ce doresc sa faca bine” nu vor periclita misiunea lor, astfel protejand constructia intunecatului imperiu demonic. Mecanica jocului este clasica unui joc de strategie, gameplay-ul ofera o experienta superba iar storyline-ul este oarecum amuzant. Totul avand loc intr-o grafica acceptabila pentru un player cat de cat pretentios. De asemenea nu trebuie sa uitam de coloana sonora care este foarte bine gandita, se muleaza perfect pe momentele jocului, acest lucru amplificand frumusetea jocului. Impire iese in evidenta prin reinvierea jocurilor de tip dungeon, nostalgicii fiind in extaz.

System Requirements :

Placa Video: 256 MB
Procesor: 1.8 GHz
Spatiu HDD: 3 GB
Memorie RAM: 2GB

Descarca acest joc


SHADOWRUN RETURNS

Despre Joc: Shadowrun Returns este un joc de strategie de tip role-playing, developat de catre Harebrained Schemes LLC. Shadowrun Returns este un joc 2D turn-based singleplayer cu un story-line care atrage playerul pana si in cel mai mic amanunt, dezvoltarea caracterului este foarte complexa iar combatul este fascinant.

Shadowrun Returns pune un accent foarte mare pe partea tactica, astfel adresandu-se jucatorilor care doresc sa isi puna mintea la contributie intr-un joc si sa isi dovedeasca calitatile de strateg in fata altora. Nu exceleaza din punct de vedere al tehnologiei, nu este creat pe baza ultimelor tendinte dar totusi atrage prin complexitatea gameplay-ului in sine. Putem spune despre acest joc ca a fost creat in mare parte pentru nostalgici, adus in zilele noastre dar asta nu inseamna ca cei care nu au experimentat acest tip de joc la vremea lui, nu se pot bucura in zilele noastre de frumusetea sa, astfel reusind sa inteleaga gamerii cu experienta. Nu tot ce este incarcat de nou este neaparat bun.

System Requirements :

Placa Video: 512MB
Procesor: 1.4 GHz
Spatiu HDD: 2 GB
Memorie RAM: 1 GB

Descarca acest joc


DIVINITY DRAGON COMMANDER

Despre Joc: Divinity: Dragon Commander a fost creat de catre Larian Studios si este un joc de strategie de tip role-playing (RPG) iar actiunea sa are loc intr-un univers in care atat magia cat si stiinta au atins cele mai inalte culmi. Jocul ne ofera o poveste a unui erou care incearca din rasputeri sa mentina in viata Revillon, in timp ce tatal acestuia este ucis cu sange rece deoarece nu a imbratisat ideea unei noi religii.

Sase rase diferite trebuie sa se uneasca pentru a o impiedica pe Aurora sa cucereasca univerul Divinity. Jocul este complex, complicat din punct de vedere strategic, regulile clasice ale jocurilor tip strategie fiind aplicate.Jocul este o combinatie de umor si caracter, unele lucruri obtinandu-se doar cooperand, dar exista si alte indeletniciri care se fac stand-alone iar grafica superba a jocului ofera calitate timpului petrecut jucand singur.Comunitatea este mare si diversa, playeri de pe intregul mapamond reunindu-se in aceasta lume pe care Divinity: Dragon Commander o pune la dispozitie.

System Requirements:

Placa Video: 512 MB
Procesor: 2.4 GHz Dual Core
Spatiu HDD: 8 GB
Memorie RAM: 2 GB

Descarca acest joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress