Download Jocuri Gratuite PC

Jocuri gratuite pentru pc/calculator. Jocuri mai vechi dar frumoase.

DARK SOULS: PREPARE TO DIE

Despre Joc: Dark Souls: Prepare to Die este un joc de strategie de tip RPG lansat in cele din urma si pentru calculatoare dupa ce au fost lansate doua versiuni doar pentru console (Dark Souls si Demon’s Souls). Acesta este un RPG perfect pentru cei carora le plac jocurile SF si fantastice. Noul joc are si cateva avantaje fata de versiunile pentru console.

Dark Souls: In cadrul Prepare to Die Edition puteti incerca sa exploatati trei zone noi pe care nu le veti gasi si in celelalte versiuni. Va puteti aventura in tinutul pustiu Chasm of the Abyss, Royale Woods sau Oolacile Township. Jocul are si partile sale slabe sau care dezavantajeaza anumiti gameri. Fara controller veti avea mari problem cu camera si controalele, iar nivelul de dificultate poate creea probleme celor incepatori. Jocul este foarte bine pus la punct, avand o multime de monstrii bine facuti, iar cu o tactica si stategie bine puse la punct puteti trece mult mai usor de anumite nivele.

Cerințe:

Placa Video: 512 MB
Procesor: 2.6 GHz Dual Core
Spatiu HDD: 5 GB
Memorie RAM: 2 GB

Descarca acest joc


XCOM: ENEMY UNKNOWN

Despre Joc: XCOM: Enemy Unknown este un joc de strategie dezvoltat acum pe PC si console, dupa ce vresiunea precedent, UFO: Enemy Unknown, a fost conceput doar pentru PC. Povestea jocului prezinta o echipa militara care a ramas ultima sansa de salvare a omenirii dupa ce extraterestrii au invadat planeta.

Acum tu esti cel care comanda aceasta echipa si trebuie sa duci la capat toate misiunile pentru a distruge extraterestii. Vei fi la controlul bazei dar si vei lupta de fiecare data. Misiunea echipei tale va fi sa descopere toate ascunzatorile extraterestriilor si bazele acestora pentru a le distruge. Toate luptele au loc pe planeta noastra si de fiecare data poti marii harta pentru a vedea toate detaliile. Singurul dezavantaj al acestui joc este ca nu poti schimba atunci cand te lupti echipamentele. Luptele cu extraterestrii sunt pline de adrenalina iar atmosfera creata in timpul bataliilor este excelenta. Luptele au loc pe ture si ai la dispozitie patru soldati in echipa.

Cerințe:

Placa Video: 256 MB
Procesor: 1.8 GHz Dual Core
Spatiu HDD: 7 GB
Memorie RAM: 2 GB

Descarca acest joc


FROM DUST

Despre Joc: From Dust este un joc de strategie foarte distractiv in care puteti sa deveniti un nou zeu cu puteri supranaturale. In acest joc veti intra in pielea lui The Breath, un zeu mitologic, care incearca sa manipuleze orice forta a naturii. The Breath este un personaj foarte puternic in acest joc. Cu ajutorul lui veti creea sau distruge munti sau devia cursul apelor.

Acest zeu este o adevarat forta a naturii deoarece el opreste orice in calea sa, chiar si incendiile sau tsunami. Jocul va pune la incercare abilitatile in cele 13 niveluri de joc pline de aventura si multe provocari. Misiunea in acest joc este de a ajuta populatia sa prospere si vegetatia sa creasca. Aveti multe puteri speciale pe care le puteti folosii doar in anumite situatii. Jocul are parte insa si de cateva parti negative. Veti avea prea multe trial-uri si nivelul de dificultate este prea mare. Jocul a introdus si un mod special, Challenge, in care veti exploata peste 30 de harti.

Cerințe:

Placa Video: 256 MB
Procesor: 1.8 GHz Dual Core
Spatiu HDD: 5 GB
Memorie RAM: 2 GB

Descarca acest joc


GAME OF THRONES: GENESIS

Despre Joc: Game of Thrones: Genesis este un joc de strategie pornit de la celebra poveste din serialul cu acelasi nume. Chiar daca serialul a avut un adevarat succes, se pare ca jocul nu este la fel de reusit. Ideile pe care le pune in aplicare acest joc sunt destul de interesante insa implementarea lor in joc lasa de dorit. Jocul se bazeaza foarte mult pe ceea ce pune accent si serialul.

Veti avea de infruntat diferiti dusmani, veti trada, veti creea multe alinate si veti putea sa va creati propiile resurse folosind munictorii colectori. Din pacate ceea ce nu atrage jucatorii este interfata careia ii lipsesc multe elemente necesare pentru lupte si alte misiuni. Grafica jocului lasa de dorit si este prea obositoare, culoriile fiind prea sterse, iar campania este plictisitoare. Unul din putinele puncte in plus care reuseste sa le primeasca jocul este faptul ca dispune de un sistem de spionaj foarte avansat.

Cerințe:

Placa Video: 512 MB
Procesor: 3.0 GHz
Spatiu HDD: 6 GB
Memorie RAM: 1.5 GB

Descarca acest joc


SHOGUN 2: TOTAL WAR

Despre Joc: Shogun 2: Total War face parte din celebra serie creata de cei de la Creative Assembly. In cadrul acestui joc de strategie aveti ocazia sa faceti parte din celebrele lupte care au facut istorie in Japonia. Povestea jocului se intoarce la origini si pune in scena perioada celebra a Japoniei. Acum aveti ocazia sa faceti si alte lucruri decat sa luptati.

In Shogun 2: Total War trebuie sa va recrutati propiile trupe si sa va dezvoltati economia pentru a supravietuii. Jocul a fost imbunatatit si au fost adaugate multe elemente la batalii si grupele de luptatori. Daca vreti sa jucati in cadrul Single player puteti sa faceti parte din unul din cele 10 clanuri celebre. Jocul nu are prea multe elemente negative. Doar cateodata veti avea parte de mici bug-uri si probleme la partea de multiplayer. Al-ul a fost imbunatatit iar partea de economie este foarte usor de controlat de orice jucator.

Cerințe:

Placa Video: 512 MB
Procesor: 1.8 GHz Dual Core
Spatiu HDD: 12 GB
Memorie RAM: 2 GB

Descarca acest joc


TOTAL WAR ROME II

Despre Joc: Sega a lansat noul joc din seria Total War. De aceasta data veti avea parte de mult mai multa actiune si momente tensionate. Total War : Rome II este unul din celel mai asteptate jocuri de strategie din acest an. Toti gamerii au asteptat acest joc care reuseste sa imbine perfect istoria cu actiunea propiu zisa.

Al opt-lea joc al seriei, Total War: Rome II va aduce toata istoria Romei si cele mai importante batalii care au avut loc in acest joc. Este un joc de strategie in care trebuie sa puneti la cale diferite batalii pentru cucerirea altor teritorii. Aici isi face loc si istoria in care il veti gasi pe clebul conducator al romanilor. Jocul dispune de o grafica imbunatatita si un control excelent. Unul din putinele puncte slabe ale acestui joc este faptul ca nu se poate juca decat daca aveti conexiune la internet si un cont Steam.

Cerințe:

Placa Video: 512 MB
Procesor: Intel Dual Core la 2 GHz
Spatiu HDD: 35 GB
Memorie RAM: 2 GB

Descarca acest joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress