Download Jocuri PC Gratuite 2023

Jocuri disponibile gratuit spre descărcare de pe website-ul oficial al jocurilor video. În lista de mai jos regăsim jocuri pentru pc și laptop populare ce sunt jucate în număr mare în ultima perioadă. Diferite jocuri de tip shooter, tancuri, rpg, strategie etc.


Paladins este un joc gratuit de tip împușcături cu diferiți eroi denumiți și Paladini. Este un joc video cu arme de foc diverse și foarte puternice. Jocul Paladins este activ din anul 2018 și este dezvoltat de către compania Evil Mojo Games. Modurile disponibile din acest joc video sunt: Siege, Team Deathmatch și Onslaught.

Descarca jocul Paladins Gratuit


Dauntless este un joc video de acțiune lansat de către compania Epic Games în anul 2018. Dauntless este un joc gratuit de tip RPG cu elemente de hunting ce se remarcă printr-o grafică frumoasă și un gameplay complex. Jocul se poate juca pe platforma PC dar și pe alte platforme precum: PlayStation 4, PlayStation 5 sau Nintendo Switch.

Descarca Dauntless Gratuit


War Thunder este un joc video de tip realistic multiplayer cu vehicule de luptă diverse. War Thunder este un joc gratuit și este lansat în anul 2011 de către compania Gaijin Entertainment. În acest joc, jucătorii pot controla vehicule militare precum: avioane, elicoptere, tancuri etc. Jucătorii au acces la peste 2000 de vehicule militare și 100 de hărți. War Thunder se poate juca pe platforme precum: PC, Linux, Mac, Playstation 4, PlayStation 5 și Xbox One.

Descarca War Thunder Gratuit


Legends of Runeterra este un joc video în care jucătorii vor folosi diferite cărți de colecție magice. Este un joc multiplayer lansat în anul 2020 de către Riot Games și se poate juca pe Pc, Android sau iOs. În joc sunt diferiți campioni cu puteri diferite și damage puternic. Legends of Runeterra este un joc de strategie în care cei mai buni strategi vor avea de căștigat.

Descarca Legends of Runeterra Gratuit


Runescape este unul dintre cele mai populare jocuri de tip MMO ce este încă jucat și în anul 2023. Este un joc video cu grafică simplă dar cu stil de joc interesant. Cerințele de sistem ale acestui joc sunt reduse așă că acest joc funcționează pe pc-uri sau laptop-uri mai vechi. Jocul se poate juca în varianta mai modernă cu grafică decentă sau versiunea Old School cu grafică veche. Ambele versiuni de joc sunt gratuit de jucat.

Descarca Runescape Gratuit

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress