Download Sleeping Dogs

Descriere Joc: Actiunea jocului Sleeping Dogs se desfasoara in Hong Kong, un oras ce pare linistita dar de fapt ascunde cele mai multe organizatii de crima organizata.

Jocul este produs de United Front Games si distribuit de Square Enix incepand cu data de 14 August 2012.

Platformele disponbile sunt PlayStation 3, Microsoft Windows PC, Cloud si Xbox 360.Momentan jocul contine doar modul de singleplayer.

Jocul se desfasoara intr-o lume deschisa iar tu vei juca rolul lui Wei Shen care este un politist sub acoperire ce incearca sa elimine criminalitatea si bandele de criminali. Pentru a reusi sa te infiltrezi in bandele puternice trebuie sa lupti si sa faci multe fapte brutale anti-lege.

In joc te vei bate sau vei trage cu diverse arme de foc in inamici, asadar jocul face parte din stilurile actiune, aventura si impuscaturi. Cand intri intr-o banda trebuie sa dai dovada de loialitate si sa respecti regulile venit de la seful bandei.

Jocul ofera o grafica buna iar stilul de joc este complex, poti face multe lucruri. Poti participa la curse ilegale de masini, la batai de caini sau alte ilegalitati.

Jocul poate fi descarca gratuit de mai jos prin steam si nu necesita decat descarcarea clientului si crearea unui simplu account.

Jocul contine multa violenta si se adreseaza doar persoanelor de peste 18 ani.

Cerinte Minime:

  • Procesor: 2.4 GHz Dual
  • Ram: 2 GB
  • Placa Grafica: 512 MB
  • Spatiu HDD: 15 GB

Imagine:

Sleeping Dogs

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress