Conflict: Denied Ops

Descriere: Continuam seria jocurilor cu impuscaturi pe jocuri20.com cu adaugarea unui nou shooter care se numeste Conflict: Denied Ops si care surprinde actiunea legata de terorism si conflicte.

Ca si in restul jocurilor de acest gen vei fi un soldat bine pregatit echipat cu arme de foc care va fi trimis in diverse misiuni pentru a rezolva obiective sau a elimina inamicii.

Vei avea in dotare arme puternice ca mitraliere, pistoale, pusti si grenazi cu care sa ataci inamicii care au si ei la randul lor arme cu care te pot surprinde in unele momente.

Despre gameplay putem spune ca este tipic acestor jocuri dar eliminarea oponentilor nu este asa usoara si necesita ceva timp si indemanare. Armele difera cand vine vorba de puterea gloantelor si distanta fata de tinta. Cand esti aproape poti folosi o mitraliera dar de la distanta este recomandat sa tragi cu sniper-ul pentru ca are tinta si o precizie mai buna.

Misiunile sunt bine create si vor incerca sa iti dezvaluie toate secretele si locurile din joc pentru a invata sa joci cat mai bine. Grafica este potrivita iar armele, caracterul si peisajele arata foarte bine.

Cerinte Minime:

  • Procesor: 2.2 GHz
  • Ram: 1 GB
  • Placa Grafica: 128 MB Nvidia sau ATI
  • Spatiu HDD: 6.5 GB

Imagine:

Conflict Denied Ops

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress