Knight Rider 2

Descriere: Esti gata sa joci un joc cu masini diferit de restul ? In acest joc vei conduce o masina formidabila care este capabila sa executa sarituri, sa mearga pe 2 roti si sa prinda viteze fenomanele.

Vei primii diverse misiuni iar singurul lucri care trebuie sa il faci este sa fugi cat mai tare pentru a nu fi lovit de rachete si proiectile. Pe parcursul curselor din cer te vor ataca rachete iar daca nu ai o viteza optima risti sa fi lovit si sa pierzi cursa sau nivelul.

Cu aceste lucruri incluse jocul devie foarte amuzant de jucat si te va tine cateva ore la pc pentru ca este super sa il joci. Vei conduce o super masina de culoare neagra care se impune prin formele sale si sunetul motorului inconfundabil.

Knight Rider 2 este disponibil spre download in versiunea demonstrativa si ai la dispozitie cateva curse pe care le poti efectua. Daca nu sunteti sigur de calitatea jocului puteti urmari video-ul de mai jos pentru a va face o parere. Eu zic ca jocul merita descarcat si jucat pentru ca ofera o grafica accesibila si masina se controleaza bine.

Cerinte Minime:

  • Procesor: 2.0 GHz
  • Ram: 1 GB
  • Placa Grafica: 128 MB
  • Spatiu HDD: 2 GB

Imagine:

Knight Rider 2

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress