Masini – Crash Time

Descriere: In jocul Crash Time vei conduce masini puternice si rapide care sunt capabile de o performanta imensa pe traseu.

Jocul se aseamana cu nfs most wanted si ofera un spatiu mare de explorat pe care te vei putea plimba fara restrictii. Vei face o multime de misiuni printre care curse sau diverse mici job-uri care iti vor aduce profit. In dreapta ecranului ti se va afisa turometrul iar in stanga vei avea o harta indicativa dupa care te vei orienta.

Grafica este foarte buna iar masinile sunt bine redatate iar pe lumina ele stralucesc frumos. Peisajele sunt bine conturate iar impreuna aduc jocului un farmec aparte.

Cand vine vorba de sunet jocul ofera o coloana sonora acceptabila dar sunetul emis de masini si motoarelor lor turate este excelent.

In aceasta versiune vei putea jocul doar in modul singpleplayer iar daca doresti sa joci in modul multiplayer iti trebuie o activare.

In afara de clasicele curse jocul include si niste arme pentru masini care pot fi folosite sa incurce inamicii. Pe total jocul este super de jucat!

Cerinte Minime:

  • Procesor: 3.0 GHz
  • Ram: 2 GB
  • Placa Grafica: 512 MB
  • Spatiu HDD: 7 GB

Imagine:

Crash Time

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress