Mortal Kombat 4

Descriere Joc: Al 4-lea joc din serie, Mortal Kombat 4 a fost unul dintre cele mai populare jocuri. La vremea acea aducea o grafica buna si un stil de joc destul de complex dar si interactiv. Jocul ofera o gama vasta de eroi, fiecare erou este unic in felul sau prin miscarile sale. De asemenea fiecare erou are cate doua tipuri de fatalitati. Jocul este super si merita jucat in doi jucatori. Este un joc care a scris istorie si merita incercat. Jocul iti permite sa iti alegi un luptator si sa participi la turneul mortal kombat, un turneu foarte periculos cu luptatori de elita.

Luptele se vor tine in diverse arene iar luptatorii sunt capabili de lovituri puternice si supranaturale. La sfarsitul luptei castigatorul poate sa foloseasca fatalitatea.

Fatalitatile se folosesc doar la sfarsitul luptei si ofera scene sangeroase. Toti luptatori au miscari si fatalitati diferite.

Cativa luptatori din joc: Fujin, Jarek, Kai, Meat, Quan Chi, Reiko, Shinnok, Tanya, Goro, Jax, Johny Cage, Liu Kang, Noob Saibot, Raiden, Reptile, Scorpion, Sonya Blade si Sub-Zero.

Cerinte:

 • Procesor: 800 MHz
 • Ram: 128 MB
 • Placa Grafica: 32 MB
 • Spatiu HDD: 200 MB

 

Imagine:

Mortal Kombat 4

Video:

Download:  Atentie, acest fisier este trimis de utilizatorii jocuri20.com ca fiind demo. Pentru probleme / drepturi de autor contactatine si vom remedia problema. Acesta este un link extern. Acest joc se recomanda persoanelor de peste 16 ani. Contine un nivel de violenta foarte ridicat!

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Mortal Kombat 4”

 1. cosmin says:

  M-am jucat la un prieten pe nume gabor adelin din frasin sv de pe prund.
  Am terminat toate nivelele.

 2. KAisha says:

  Cel mai mult imi place sa joc cu goro, este cel mai complet luptator.

Leave a Reply

Powered by WordPress