Operation 7

operatiunea 7

Descriere: Pentru fanii jocurilor cu impuscaturi am pregatit jocul online gratuit Operation 7. Jocul este asemanator cu celebrul counter strike si la fel ca el ofera o gama variata de arme si harti de joc. Vei putea sa iti customizezi caracterul dupa bunul plac si apoi interactiona cu alti jucatori in joc. Jocul se deosebeste de alte jocuri prin multe moduri de joc, customizarea caracterului si interactiunea playerilor.

In joc trebuie sa fii atent iar cand vezi inamicul sa tintesti rapid. Jocul ofera foarte multa actiunea si multe impuscaturi la fiecare pas. Gameplay-ul nu este foarte impresionant dar este usor iar jucatorii incepatori vor avea de castigat. Alt aspect la care exceleaza este gama imensa de arme de foc care sunt listate pe site si de unde puteti afla informatii utile despre ele. Informatiile se refera la calibru, acuratete, putere de foc, control si distanta iar apoi este afisat scorul total.

Jocul ofera arme principale(mitraliere, pusti), arme secundare(pistol), cutit si grenazi. Jocul se poate descarca gratuit de pe site-ul oficial acolo unde mai gasiti si alte informatii utile.

Cerinte Minime:

  • Procesor: 2.0 GHz
  • Ram: 1 GB
  • Placa Grafica: 128 MB
  • Spatiu HDD: 2 GB

Video:


Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Operation 7”

  1. RazvaNNN. says:

    Frumos jocul este pe placul meu

Leave a Reply

Powered by WordPress