Operation FlashPoint: Dragon Rising

Descriere Joc: Operation FlashPoint este un joc video de buna calitate in care vei controla un soldat bine antrenat ce va fi trimis in multe misiuni speciale ce implica recuperarea de obiecte sau eliminarea inamicilor.

La inceputul unelor misiuni vei fi adus cu elicopterul pentru ca tu sa treci direct la actiune. Unele misiuni implica mai mult timp si efort pentru ca inamicii sunt in numar mare sau foarte bine inarmat. Ca tot venii vorba de arme soldatul tau este echipat cu arme de ultima generatie si echipament de lupta modern. Pusti, pistoale, mitraliere sunt tipurile de arme pe care le are in arsenal si este gata sa le foloseasca.

In unele misiuni vei actiona de unul singur dar in altele o echipa de soldati te va insoti pentru a te ajuta in luptele cu inamicii. Jocul poate fi jucat in modul singleplayer cu misiuni sau campanii sau un modul multiplayer cu alti jucatori.

Versiunea aceasta este demonstrativa si masoara in jur de 1.5 GB. Fisierul poate fi descarcat de mai jos si instalat oriunde pe disk.

Mult succes la misiuni!

Cerinte Minime:

  • Procesor: 2.4 GHz Dual Core
  • Ram: 1 GB
  • Placa Grafica: 256 MB
  • Spatiu HDD: 8 GB

Imagine:

operation flashpoint rising dragon

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Operation FlashPoint: Dragon Rising”

  1. alexmar352 says:

    vreau sa joc jocul

Leave a Reply

Powered by WordPress