Panzer Elite Action: Dunes of War

Descriere Joc: Vrei sa conduci un tanc devastator ce are atasat un tun puternic ? Daca da atunci iti recomand sa descarci acest joc si sa participi la lupte, batalii si campanii militare.

Vei conduce o multime de tancuri  care se remarca prin marimea tunului si proiectilele pe care le trimite in inamici. Tancurile de tip Panzer sunt cele mai puternice si pot face ravagii in randul inamicilor. Pe tot parcursul jocului vei ataca baze inamice si le vei distruge in scurt timp datorita puterii tancului pe care il controlezi. Dupa ce vei avansa in campanie nivelul de dificultate va creste iar inamicii vor avea si ei propriile tancuri cu care poate riposta la atacurile tale.

Misiunile sunt in diferite regiuni in functie de locul unde se situeaza conflictele militare. Fie ca vei parcurge desertul sau alte regiuni trebuie sa fi atent la minele ascunse sau la alte pericole care pot produce pagube.

Bazele inamice pot fi atacate de la mare distanta in functie de modelul tancului dar si precizia ta. Vei avea afista o tinta dupa care sa te orientezi iar dupa ce tintesti poti apasa click pentru a trimite proiectilul.

Cerinte Minime:

  • Procesor: 2.0 GHz
  • Ram: 1 GB
  • Placa Grafica: 128 MB
  • Spatiu HDD: 5 GB

Imagine:

panzer elite action dunes of war

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Panzer Elite Action: Dunes of War”

  1. ANDREI says:

    VA ROG FACETIM VIP VA ROG

  2. Gabriela says:

    imi place jocul!

Leave a Reply

Powered by WordPress