Rainbow Six: Lockdown

Descriere: Un joc ce se aseamana cu jocul counter strike 1.6 cand vine vorba de grafica, gameplay si armele valabile. Vei putea jocul atat in modul singleplayer dar si online cu alti playeri.

Actiunea jocului se leaga de eliminarea infractorilor care comercializeaza marfa de risc major pentru omenire iar tu trebuie sa opresti acest fenomen. Vei participa la multe misiuni in care vei impusca teroristi care incearca sa faca numai probleme. In unele misiuni vei fi adus cu elicopterul iar de acolo trebuie sa fi atent cu inamicii care sunt gata sa te atace.

Conflictul dintre teroristi si lege face ca jocul sa se asemene mai mult cu jocul counter strike dar stilul de joc putem spune ca este un pic mai diferit. Mai jos aveti cerintele si video pentru Rainbow Six: Lockdown iar daca va merge jocul il puteti descarca in versiunea demo pentru a vedea daca este un joc ce merita jucat iar apoi cumparat in versiunea completa.

In final putem spune ca este un joc din categoria shooter ce merita jucat iar misiunile ofera multa actiune si distractie. Tinteste bine inamicii si termina cat mai multe misiuni.

Cerinte Minime:

  • Procesor: 1.5 GHz
  • Ram: 512 MB
  • Placa Grafica: 64 MB
  • Spatiu HDD: 1 GB

Imagine:

Rainbow Six Lockdown logo Rainbow Six Lockdown

Video:


Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Rainbow Six: Lockdown”

  1. RazvaNNN. says:

    Jocul este foarte frumos lafel si filmele. Recomand seama cu cs šŸ™‚

Leave a Reply

Powered by WordPress