Shadowgrounds Survivor

Descriere: Un joc simplu de jucat cu impuscaturi in care vei controla un soldat bine antrenat si inarmanat cu foarte multe arme de foc. Pentru acest joc nu iti trebuie un computer cu o placa video performanta pentru ca cerintele sale de sistem sunt foarte mici.

Va trebuii sa treci prin multe incaperi, tuneluri si zone pentru a te lupta cu diversi monstrii si extraterestrii care te vor ataca din toate directiile. Atacul lor este rapid dar eroul ta detine arme puternice care ii vor indeparta rapid.

Shadowgrounds Survivor se remarca prin nivelul de actiune si impuscaturi ridicat iar grafica putem spune ca este acceptabila.

Jocul este creat de companiile Frozenbyte, Igios, si Alternative Games. Fiecare a creat o versiune pentru platforme diferie.

Pentru distribuire s-au ocupat Valve, Gametap si Desura. Acest joc s-a lansat incepand cu anul 2007 pentru platformele Windows, Linux si Mac OS X.

Jocul pune accentul pe supravietuire iar tu trebuie sa nu faci risipa de gloante pentru a reusi sa ajungi cat mai departe iar apoi sa gasesti zone sigure si pline cu armamanent.

Cerinte Minime:

  • Procesor: 1.4 GHz
  • Ram: 256 MB
  • Placa Grafica: 32 Mb
  • Spatiu HDD: 700 MB

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress