Tom Clancy’s The Division

Descriere: Un joc aparut in anul 2016, ofera cea mai frumoasa grafica si multa actiune. Vei deveni un soldat de elita gata sa distruga inamicii prin tactica si multa putere. Povestea jocului se refera la o epidemie ce cuprinde orasul New York. In cateva zile societatea este devastata iar fara mancare sau apa ea intra imediat in colaps si haos. Divizia din care tu faci parte are misiunea de a salva societatea.
Avand in vedere starea de haos care s-a dezlantuit, motto-ul jocului este “Cand societatea pica, noi rasarim.”
Principala misiune a echipei este sa parcurga orasul New York, sa investigheze cauza virusului si sa aduca orasul asa cum era o data. Avand in vedere haosul, in oras s-au creat bande de infratori care trebuiesc invinse. Atentie, aceste bande sunt inarmate si pot crea probleme.
Jocul iti ofera posibilitatea sa comunici cu membrii echipei pe tot parcursul jocului printr-un ceas inteligent. Iti poti upgrada si customiza dupa bunul plac armele, echipamentul si skill-ul. O sa fi uimit de grafica uimitoare a orasului si cladirilor. Totul este bine proiectat grafic pentru o experienta unica.

Cerinte Minime:

  • Procesor: Intel i3
  • Ram: 4 GB
  • Placa Grafica: 1 GB
  • Spatiu HDD: 50 GB

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress