Far Cry 4

Descriere: Far Cry 4 este unul dintre cele mai frumoase jocuri de actiune si impuscaturi. Jocul a fost creat de catre Ubisoft si poate fi jucat pe platformele PlayStation, Xbox 360, Xbox One si desigur pe PC. A fost lansat in anul 2014 si se bucura de o popularitate ridicata.

In joc il veti controla pe americanul Ajay Ghale care este un adevarat erou. Cu el veti colinda terenurile salbatice si veti rezolva cele mai grele misiuni. Vei explora o lume imensa ce iti propune imense posibilitati si un teren vast plin de obstacole si pericole. Vei avea acces la o gama larga de arme pe care le poti clasifica si folosi in functie de misiune.
Acest joc iti ofera posibilitatea de a juca alaturi de un prieten in modul Co-OP iar acest lucru este unul extraordinar. In afara de modul cariera acest joc se poate juca si in modul multiplayer. In modul online creste doza de actiune pentru ca vei avea de infruntat inamici bine pregatiti. Per total jocul se bucura de o grafica excelenta asa ca vei avea nevoie si de un computer performant pentru ca jocul sa ruleze la parametrii normali. Povestea jocului este bine redata jucatorului asa ca nu te vei plictisi prea devreme.

Cerinte Minime:

  • Procesor: Intel i5
  • Ram: 4 GB
  • Placa Grafica: 512 MB
  • Spatiu HDD: 30 GB

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Far Cry 4”

  1. Alin says:

    Jocul este bun

Leave a Reply

Powered by WordPress