Top Jocuri Actiune

O serie de jocuri de actiune foarte distractive și plăcute de jucat!

Unreal Tournament 2004

Despre Joc: Continuam seria jocurilor de tip FPS cu Unreal Tournament 2004, un super joc ce merita incercat. Jocul este o continuare a seriei Unreal Tournament si aduce o grafica noua. Grafica este mult mai realistica iar gameplay-ul a fost optimizat. Acest joc permite jucatorilor sa foloseasca si vehicule, ceea ce face jocul mult mai interesant si placut de jucat. Este recomandat sa jucati versiune on-line a jocului, ea fiind mult mai distractiva si placut de jcuat. Modurile disponibile sunt urmatoarele: Assault, Onslaught, Bombing Run, Capture the flag, deathmatch, team deathmatch, invasion, double domination, last man standing si mutant. Avand in vedere multitudinea modurilor disponibile putem afirma ca acest joc este unul complex si merita jucat.

Tipul Jocului: FPS – Impuscaturi – Shooter

Versiune Joc: Free

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Epic Games

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: 2.0 GHz
Placa video: 64 MB
Memorie Ram: 256 MB
Spatiu HDD: 5 GB

Descarca acest joc.


Battlefield 2142

Despre Joc: Fata de vechiul BattleField, aceasta versiune aduce in prim-plan vehicule futuristice ce transforma jocul intr-unul super. Vei putea controla roboti imensi care iti vor conferii un real avantaj in lupta. Acesti roboti sunt dotati cu arme puternice si fac diferenta in lupta. Poti controla si alte vehicule dotate cu armament puternic care te ajuta sa ajungi mai repede in mijlocul luptelor dar iti vor fi si de ajutor ca blindaj in fata proiectilelor inamice. Numele 2142 vine de la faptul ca actiunea jocului se petrece in anul 2142. Asta inseamna ca tehnologia a avansat si astfel vei dispune de cele mai noi arme de foc. In afara de noile arme vei beneficia si de cel mai inovativ sistem de amura. Jocul se poate juca in modul singleplayer dar recomandam modul online. Modul online este mult mai interesant de jucat iar actiunea jocului prinde contur.

Tipul Jocului: Shooter – FPS – Impuscaturi

Versiune Joc: Free

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Electronic Arts

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: 1.7 GHz
Placa video: 128 MB
Memorie Ram: 512 MB
Spatiu HDD: 2 GB

Descarca acest joc


War Robots

Despre Joc: War Robots este un joc video cu o grafica 3D de buna calitate in care vei conduce un mega robot. Vei participa la o multime de lupte cu roboti. Robotii sunt speciali creati pentru lupta, ei sunt dotati cu cele mai puternice arme de asalt. Jocul iti permite sa iti creezi un robot dupa bunul plac, ii poti adauga cele mai puternice arme. Un robot poate fi echipat cu mai multe tipuri de arme, in functie de progresul jocului. Jocul se bazeaza pe atacuri supriza si manevre tactice. Jocul se poate juca in echipe de 6 jucatori, jocul oferind peste 34 de tipuri de roboti. Fiecare robot fiind echipat cu rachete, tunuri cu energie si tunuri cu plasma. Hartile disponibile sunt in numar de noua. Este un joc placut si distractiv de jucat. Jocul se poate juca de pe pc dar si de pe smartphone, pe sistemele de operare Android si iOS.

Tipul Jocului: Roboti – Razboi – Lupte

Versiune Joc: Gratuit – Versiune Full

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Pixonic

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: 2.5 Ghz GHz
Placa video: Intel HD Graphics 4000 sau mai buna
Memorie Ram: 2 GB
Spatiu HDD: 1.5 GB

Descarca acest joc


DC Universe Online

Despre Joc: DC Universe este un joc video de tip MMORPG cu super eroi din universul DC. Jocul are la baza eroii din filmele cu super eroi, precum SuperMan, etc. Jocul are un sistem de lupta complex bazat pe lovituri si puterile super eroilor. Fiecare erou este unic in felul sau, are puteri diferite. Pentru a executa diferite combouri trebuie apasate anumite combinatii de taste, comburile functioneaza de asemenea si cand vine vorba de aparare. Fiecare erou difera cand vine vorba de echipa, menthor, putere, miscare si level. Jocul iti permite sa iti creezi caracterul propriu si sa ii atribui puteri, jocul are de asemenea o multime de skinuri. Pentru a executa diferite combouri trebuie apasate anumite combinatii de taste, comburile functioneaza de asemenea si cand vine vorba de aparare. Fiecare erou difera cand vine vorba de echipa, menthor, putere, miscare si level. Jocul iti permite sa iti creezi caracterul propriu si sa ii atribui puteri, jocul are de asemenea o multime de skinuri. Iti poti crea de asemenea mai multe caractere si alege cu care sa joci pe viitor. Fiind un joc de tip MMO, iti poti creste nivelul eroului prin terminarea questurilor sau participarea la diferite lupte. Jocul este complet gratuit, se poate juca pe pc, ps4 si playstation one.

Tipul Jocului:

Versiune Joc: Free

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Daybreak Game Company

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: 3.0 GHz
Placa video: 512 MB
Memorie Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 30 GB

Descarca acest joc


Valorant

Despre Joc: Valorant este unul dintre cele mai tari jocuri de tip shooter și unul dintre cele mai jucate pe anul 2020. Valorant a fost lansat în iunie 2020 iar de atunci a atras sute de mii de jucători. Se poate juca doar pe pc. Grafica jocului este una foarte bună dar în același timp nu necesită o placă video nouă. Valorant este foarte bine optimizat așa că poate fi rulat chiar și le calculatoare sau laptopuri cu placa video încorporată. Veți putea juca în meciuri de tip 2vs2 sau 5vs5 în mai multe runde. Stilul de joc este asemănător cu cel al jocului Counter Strike 1.6 deci este unul accesibil și plăcut. Jucătorii pot planta și bomba iar cealaltă echipă trebuie să o dezamorseze. Caracterele din joc se numesc angeți și au și puteri supra-naturale. Caracterele din joc sunt următoarele: Jett, Raze, Skye, Brimstone, Phonix, Sage, Sova, Viper, Cypher, KillJoy, Breach, Omen și Reina. Agenții au diferite puteri, uele dintre ele chiar spectaculoase.

Tipul Jocului: Shooter

Versiune Joc: Este complet gratuit, full!

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Riot Games

Descarca acest joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress