Cele mai bune jocuri cu ATV-uri

O selecție de două jocuri cu atv-uri foarte frumoase, pentru cei pasionați de aceste vehicule de teren ce pot face față la orice drum.

MX vs. ATV Unleashed

Despre Joc: MX vs. ATV Unleashed este un joc video amuzant in care vei conduce motociclete, atv-uri si masini de teren. Vei conduce pe terenuri imense, drumul este accidentat asa ca viteza mare poate cauza accidente. Jocul iti ofera motociclete si atv-uri din gama: Suzuki, ATM, Takashi sau Blaze. Fiind un joc mai vechi, el nu exceleaza la grafica dar merita incercat. Daca va plac cursele cu motociclete si atv-uri, atunci acest joc este o alegere buna. Poti efectua scheme in acest joc, pe hartile care iti permit acest lucru. Pentru mai multe informatii despre joc sau pentru a vedea cum este, puteti viziona clip-ul de pe youtube, este mai jos. Daca jocul va place, puteti apasa butonul de download si apoi instala jocul. Varianta demonstrativa ofera un numar limitat de curse si modele.

Tipul Jocului: Curse – Motociclete – ATV-uri – Motoare

Versiune Joc: Free

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Rainbow

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: 2.0 GHz
Placa video: 32 MB
Memorie Ram: 256 MB
Spatiu HDD: 850 MB

Descarca acest joc.


Joc cu ATV-uri – Fuel

Despre Joc: Fuel este un joc video de curse cu masini, atv-uri si motociclete. Actiunea are loc intr-un peisaj post-apocaliptic, asemanator cu cel din Mad Max. Lumea este distrusa de vremea extrema si de incalzirea globala. Spatiul oferit de joc pentru explorare si curse este imens. La inceput, jocul iti ofera putina vehicule dar dupa ce termini modul de cariera, vei primi mai multe. Dupa terminarea modului de campanie, vei avea acces la 6 clase diferite de vehicule, putem enumera: biciclete, atv-uri, suv-uri, masini si camioane. Pentru distractie recomandam atv-urile, sunt super puternice si scot un sunet grozav. De asemenea puteti incerca si masinile de teren, ele sunt de asemenea puternice si pot explora orice colt din harta. Daca iti plac jocurile de curse si mai ales atv-urile, atunci acest joc ti se potriveste.

Tipul Jocului: Curse – Masini – Motociclete – ATV-uri

Versiune Joc: Free

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Asobo

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: 3.0 GHz
Placa video: 256 MB
Memorie Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 5 GB

Descarca acest joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress