Valorant – Alternativa CS GO

Descriere: Valorant este un nou joc lansat de către compania Riot Games, companie care a creat și popularul joc League of Legends, prescurtat și LOL. Valorant a fost lansat anul acesta și deja se bucură de un real succes în rândul gamerilor. Cel mai important aspect al acestui joc îl reprezintă faptul că este complet gratuit de jucat! Cerințele de sistem nu sunt mari având în vedere că discutăm despre un joc lansat în anul 2020. Jocul are o interfață comună și ușor de utilizat pentru orice tip de gamer. Comunitatea este una deja dezvoltată iar pe Twitch numărul celor care vizionează clip-uri cu jucători de Valorant este în creștere. Valorant oferă jucătorilor clase denumite angeți din care pot alege. Fiecare agent are propriile abilități speciale și puteri. Agenții din care puteți alege sunt: Viper, Cypher, Reyna, Jett, Raze, Breach, Omen, Brimsone, Phonix, Sage și Sova. Practic sunt 10 tipuri de agenți, 5 la o facțiune și 5 la altă facțiune. Meciurile competitive se joacă de asemenea în echipe de 5 vs 5.

Stilul de joc este asemănător cu CS 1.6 și CS GO mai ales la tras cu arme. Diferențierea se face prin puterile eroilor care transformă jocul într-un fel de Fortnite sau Apex Legends. Grenăzile, smoke-ul și flash-ul sunt și ele întâlnite dar sub altă formă. Singura hartă din joc este momentan Bind care oferă două locuri de plantat spike-ul. Obiectivele hărți fiind asemănătoare cu harțile de tip bomb defuse din Counter-Strike doar că aici bomba se numește Spike.

Armele din joc sunt puțin asemănătoare cu cele din Counter Strike doar că par de generație mai nouă. Se pot de asemenea customiza și astfel întălnim ca la jocul CS GO o mulțime de skin-uri. Skin-urile sunt asemănătoare cu cele din versiunea Counter Strike Online asiatică prescurtată și CSO. Jocul este periodic updatat pentru că încă mai sunt de rezolvat bug-uri, jocul fiind în prima sa periodă și nu a ajuns la maturitate. Rămâne de văzut cum va evolua jocul în viitor și la ce număr de jucători va ajunge. Ați încercat acest joc, ce părere aveți ?

Cerinte Minime:

  • Procesor: Intel i3-370M
  • Ram: 4 GB
  • Placa Grafica: Intel HD 600 minim
  • Spatiu HDD: 35 GB

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress