Groaza – Clive Barker’s Jericho

Descriere: Clive Barker’s Jericho este un joc cu impuscaturi de groaza care este recomandat celor cu varsta de peste 18 ani. Jocul te va pune in postura unui soldat bine antrenat si dotat cu arme de foc puternice. El impreuna cu echipa lui vor parcurge multe locuri intunecate in cautarea unui iesiri iar pe parcurs va avea multe pericole de infruntat.

Jocul este crea de catre MercurySteam si publicat de catre compania Codemasters. Ca designeri avem pe Clive Barker si Joe Falke. Data de lansare a fost in Octombrie 2007 iar platformele pe care puteti juca acest joc sunt: Windows PC, Xbox 360 si Playstation 3.

In majoritatea timpului vei parcurge locuri sau vei impusca monstrii care uneori te vor ataca din toate directiile. Echipa ta este si ea activa iar cand inamicii pornesc atacul ei raspund imediat cu armele lor.

Pe parcursul jocului vei intalni multi monstrii care arata inspaimantator iar peisajele din joc sunt destul de intunecate si rareori vei vedea lumina. Lanterna de la arma va fi folosita des pentru ca tu sa poti vedea inamicii de la distanta.

Cerinte Minime:

  • Procesor: 2.4 GHz
  • Ram: 1 GB
  • Placa Grafica: 128 MB
  • Spatiu HDD: 2 GB

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress