Descarca Jocuri Frumoase PC

O serie de jocuri frumoase pentru pc și laptop de tip shooter, racing, aventură, etc. Jocuri interesante, gratuite și plăcute de jucat.

ZULA EUROPE

Despre Joc: Zula Europe este un joc asemănător cu Counter Strike Global Offensive dar este gratuit de jucat. Dacă sunteți pasionați de jocurile de tip shooter atunci ar trebui să încercați și acest joc. Avem de asemenea o mulțime de arme disponibile dar și skinuri. Există de asemenea și funcția de insepct a armelor pentru a vedea cum arată. Avem o mulțime de servere disponibile pe care putem juca, ele fiind de diferite moduri și cu diferite hărți. Modurile disponibile pe care puteți juca Zula sunt Team Deathmatch, Capture the Flag, Free for All sau Wanted. Fiecare mod având obiective diferite de îndeplinit. Pe site-ul oficial avem afișat clasamentul jucătorilor cei mai buni și experiența lor. În afară de jucători avem și un clasament al celor mai bune clanuri. Grafica este una acceptabilă, destul de realistică dar nu extraordinară. Cerințele de sistem nu sunt ridicate așa că nu aveți nevoie de o placă video performantă, îl puteți juca chiar si cu o placă video integrată. Este un joc free de jucat, amuzant dar nu extraordinar. Merge jucat în timpul liber cu prietenii, având în vedere că stilul de joc nu este unul complicat.

Genul Jocului:

Marime Joc/Fisier: –

Cerinte de Sistem:

Procesor: 2.4 GHz
Memorie Ram: 2 GB
Placa Video: intel HD graphics
Spatiu HDD: 1 GB

Descarca acest joc


DREAM LEAGUE SOCCER 2019

Despre Joc: Dream League Soccer 2019 este un joc cu fotbal foarte popular mai ales pe smartphone-uri. Versiunea această poate fi jucată și pe calculator/laptop prin emulatorul Bluestacks. Este un joc lansat în anul 2011 de către compania First Touch Games Ltd și se poate juca pe platformele Android, iOS, Windows Phone, Windows 10 Mobile și Windows prin emulator. În joc regăsim o mulțime de echipe de fotbal din care putem alege. Grafica jocului este una acceptabilă. Jucătorii pot efectua o serie de scheme, driblinguri și executa șuturi puternice chiar și de la distanță. În joc avem și funcția de replay pentru faulturi sau goluri frumoase. Dream League Soccer 2019 este un joc frumos cu fotbal care merită înercat mai ales că este gratuit de descărcat și jucat. Pe youtube regăsim videouri cu jocul rulând și pe pc.

Genul Jocului: Fotbal

Descarca acest joc


HAY DAY

Despre Joc: Hay Day este un joc simpatic în care va trebui să adminstrezi o fermă. Ferma este una foarte dezvoltată și include agricultură și animale. Este unul dintre cele mai frumoase jocuri din categoria sa și este foarte popular și jucat. Jucătorii trebuie să își dezvolte ferma și o pot customiza de asemenea. Versiunea pentru pc este acceptabilă, versiunea originală fiind proiectată pentru smartphoneuri. Jocul are sute de niveluri iar cu fiecare nivel trecut, dificultatea va crește. Vei avea de înfruntat diferite obstacole și va trebui să găsești cele mai bune soluții pentru a administra ferma ca un fermier adevărat. După fiecare misiune vei primii puncte și recompense diverse. Grafica jocului este una plăcută iar stilul de joc este unul complex.

Genul Jocului: Ferma – Fermier

Marime Joc/Fisier: 135 MB

Descarca acest joc


STUNT RALLY

Despre Joc: Sunteți gata să jucați un joc de curse de mașini de tip raliu? Stunt Rally este un joc tare cu o mulțime de mașini rapide și foarte rezistente. Majoritatea mașinilor sunt extreme și au mulți cai putere. Mașinile din joc pot fi modificate pentru un aspect prefernțial. După alegerea mașinii vom alege circuitul, aici avem de ales din multe opțiuni: pădure, deșert, câmpie, munți etc. În dreapta ecranylui este afișat turometrul și vitezometrul dar și starea mașinii. Siteul oficial al jocului se poate accesa la adresa stuntrally.tuxfamily.org – aici regăsim informații despre joc, download, forum, videouri, mașini, gaaerie și circuite. Jocul este complet gratuit de descărcat și jucat, fiind unul de calitate. Grafica este acceptabilă iar efectele speciale bune. Dacă sunteți în căutatarea unui joc cu mașini gratuit atunci Stunt Rally este o opțiune de luat în calcul.

Genul Jocului: Curse – Mașini – Raliu

Marime Joc/Fisier: 907 MB

Descarca acest joc


SUPERTUXKART

Despre Joc: SuperTuxKart este un joc minuat în care veți conduce karturi super rapide pe diferite circuite. Jocul este creat de către compania SuperTuxKart Team și se poate juca pe platformele următoare: Linux, Windows, Android sau macOS. Este un joc foarte amuzant și ușor de jucat ce merită încercat. Websiteul oficial al acestui joc se poate accesa la adresa SuperTuxKart.net, aici regăsim mai multe informații cu privire la joc, imagini, blog etc. SuperTuxKart este un joc cu o grafică bună de tip 3D complet gratuit de jucat. Jocul este de tip Arcade și oferă o mulțime de caractere, circuite și moduri de jucat. Modul de poveste este unul foarte frumos în care va trebui să îl înfrunți pe maleficul Nolok. Jucătorii pot juca acest joc și online unde distracția va crește considerabil. Caracterul pricipal din joc este Tux, super eroul nostru pinguin ce este foarte curajos. În joc regăsim de asemenea și alte caractere interesante. Jocul este gratuit așa că merită încercat!

Genul Jocului: Curse – Mașinute – Karturi

Marime Joc/Fisier: 572 MB

Descarca acest joc


DRIFT MANIA STREET OUTLAWS

Despre Joc: Drift Mania Street Outlaws este un joc foarte frumos de curse cu mașini în care vei face drifturi. Mașinile sunt foarte rapide, puternice și pot efectua drifturi de senzație pe șoselele orașului. Cu cât drifturile efectuate sunt mai bine efectuate cu atât mai multe puncte vei obține în joc. În joc regăsim o mulțime de mașini frumoase și puternice gata să fie pilotate. Grafica este una bună de tip 3D ce oferă realism și multe efecte speciale. Mașinile pot fi modificate la exterior prin spoilere dar și la transmisie, cutie de viteză etc. Peste 10 circuite sunt gata să fie conduse iar numărul de premii este de 60. Jocul oferă trei niveluri de dificultate, sunet și muzică bună dar și peste 21 de modele de mașini cu specificații unice. Drift Mania street outlaws primește de la noi nota 8/10, recomandăm jocul celor pasionați de curse cu mașini. Jocul este complet gratuit de descărcat, merită încercat.

Genul Jocului: Curse – Mașini

Marime Joc/Fisier: 897 MB

Descarca acest joc


UNREAL KART ENGINE

Despre Joc: Dacă ești un pasionat al jocurilor cu Mario atunci acest joc sigur îți va placea. Mario este un personaj extrem de popular și curajos. În Mario Kart vei conduce un kart unic capabil să prindă viteze de peste 200 km pe oră. Kartul este modificat pentru performanță așa că este foarte rapid. Cursele sunt senzaționale și pline de peripeții. Vei conduce prin zone periculoase și vei executa diferite scheme. Jocul are trei niveluri de dificultate și posibilitatea de a juca multiplayer. Jucătorii pot alege să aleagă câteva competitiții car epot pot participa. Grafica este una foarte bună iar efectele speciale sunt minunate. La partea de sunet jocul stă de asemea bine iar muzica este bună. Jocul este complet gratuit de descărcat așa că merită încercat dacă doriți un joc frumos și amuzant.

Genul Jocului: Curse – Mario

Marime Joc/Fisier: 1.9 GB

Descarca acest joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress