Descarca Jocuri Noi PC

Jocuri frumoase pe care să le jucați în timpul vostru liber.

RAGON MANIA LEGENDS

Despre Joc: Dragon Mania Legends este un joc foarte frumos de aventură și acțiune. Principalele personaje în acest joc sunt dragonii care vor participa la diferite lupte. Jucătorii dețin o serie de dragoni pe care îi poate crește și astfel să ajungă foarte puternici. Vei avea pratic un satuc de administrat și vei avea grijă de dragoni. Cu cât administrezi satul de dragoni mai bine cu atât mai puternic vei deveni. Jocul este foarte popular pe smartphoneuri dar acum putem descărca jocul și pentru windows pentru calculatoare și laptopuri. Pentru a juca jocul apăsați butonul de download și apoi descărcați aplicația Bluestacks care va descărca și instala jocul automat în dispozitivul dvs. Vei participa la lupte 3vs3 și vei putea să explorezi o lume variată. În joc regăsim peste 200 de tipuri de dragoni puternici, fiecare dragon având puteri diferite. Vei învăța dragonii să lupte și să devină puternici pe parcursul jocului.

Genul Jocului: Acțiune – Aventură – Dragoni

Descarca acest joc


SONIC DASH

Despre Joc: Sonic Dash este un joc foarte frumos de acțiune și aventură cu o graafică foarte bună și elemente grafice frumoase. Sonic are nevoie de ajutorul nostru pentru a încheia cursele rapide la care participă. Trebuie să îl ajutăm să culeagă bonusurile dar să se ferească de obstacolele apărute în calea sa. Sonic este un erou curajos foarte puternic dar foarte rapid, Sonic este capabil să atingă viteze foarte mari într-un timp scurt. Vei colecta inele fermecate care te vor ajuta pe parcursul jocului. Jocul este plin de misiuni frumoase, trasee diferite și oferă multă acțiune. Sonic are diferite puteri pe care le poate folosi pe parcursul jocului. Povestea jocului este frumoasă și plină de aventură. Pe youtube regăsim mai multe videouri din joc pentru a vă face o părere.

Genul Jocului: Acțiune – Sonic

Descarca acest joc


MODERN COMBAT 5: BLACKOUT

Despre Joc: Modern Combat 5: Blackout este un super joc de acțiune și împușcături lansat de compania Gameloft în anul 2014. Jocul are o super grafică și efecte speciale fantastice. Acest joc se poate juca pe platformele Wndows, iOS, Android, Tizen, Blackberry, tvos. În joc regpsim 10 moduri multiplayer disponibile, fiecare cu farmecul său. Soldații disponibili pot fi personalizați de jucători. Jocul oferă acces la peste 100 de arme de foc și o mulțime de hărți. Chiar dacă este un joc nou cu o grafică bună, cerinețele de sistem sunt reduse și funcționează și pe dispozitive mai vechi, placa video GT 220 de la Nvidia poate rula acest joc împreună cu 2 GB de ram. Jocul se poate juca atât în modul singleplayer cât și multiplayer, partea de singleplayer având o campanie frumoase cu multe misiuni interesante.

Genul Jocului: Shooter – Împușcături

Descarca acest joc


GANGSTAR NEW ORLEANS: OPEN WORLD

Despre Joc: Gangstar New Orleans: Open World este un joc video de tip shooter cu o mulțime de misiuni. Jocul se aseamănă în anumite aspecte cu popularul GTA Vice City. Jocul este unul de tip open world asta îneamnă că jucătorii au acces la o lume imensă de explorat în mod liber. Caracterul va participa la diferite lupte teritoriale împotriva rivalilor. Caracterul poate fi customizat după bunul plac cu o serie de filtre. Armele din joc sunt disponibile în număr mare. Jocul este popular pe smartphone-uri așa că a apărut și o versiune pentru calculator. Grafica este una foarte bună iar jucătorii pot conduce și mașini. Pentru cei care iubesc jocurile video de acțiune asemănătoare cu GTA le recomandăm jocul Gangstar New Orleans: Open World. Jocul a fost creat de către compania Gameloft și lansat în anul 2017.

Genul Jocului: Acțiune – Mafie

Descarca acest joc


THE INCREDIBLE HULK

Despre Joc: Pentru cei pasionați de eroul Hulk din filmele cu eroi, de data aceasta avem și un joc video cu o grafică 3D. The Incredible Hulk este un joc interesant bazat pe super eroul Marvel. Jocul a fost lansat în anul 2008 și este disponibil pentru plaformele Windows, Xbox 360, PlayStation 2, Wii, Nintendo SD etc. Grafica jocului este una foarte bună iar misiunile din joc sunt frumoase. Fiecare misiune are farmecul ei și povestea sa. După fiecare misiune vei câștiga puncte. Interfața jocului este una accesibilă, orice jucâtor descurcânduse bine în joc. Performanețele jocului sunt bune iar cerințele de sistem sunt reduse, jocul putând fi jucat și pe dispozitive mai vechi. La început jucătorii au parte de un tutorial pentru ai încadra în lumea jocului.

Genul Jocului: Bătaie – Acțiune – Eroi

Descarca acest joc


WARFRAME

Despre Joc: Warframe este un joc de acțiune complet gratuit de jucat ce merită încercat. Este unul dintre cele mai populare jocuri din seria sa pentru că este frumos. Jocul are o grafică foarte bună iar efectele speciale sunt de calitate. Vei călători prin imensul spațiu cosmic și vei îndeplini diferite misiuni pe diferite planete. Fiecare misiune este diferită și poți participa alături de alți jucători. Caracterele din joc sunt puternice și au super puteri. Fiecare caracter poate efectua mișcări diferite și foarte rapide. Armele din joc sunt în număr mare și foarte puternice. Jocul este unul foarte cunoscut, având peste 50 de milioane de jucători în toată lumea.

Genul Jocului: Actiune

Marime Joc/Fisier: –

Cerinte de Sistem:

Procesor: i5
Memorie Ram: 4 GB
Placa Video: 1 GB
Spatiu HDD: 35 GB

Descarca acest joc


GENSHIN IMPACT

Despre Joc: Genshin Impact este un joc de acțiune foarte tare cu o grafică superbă. Caracterele din joc sunt: Jean, Amber, Lisa, Kaeya, Barbara, Diluc, Razor, Venti, Klee, Bennett, Noelle, Fischi, Sucrose, Mona și Diona. Jocul oferă jucătorilor o lume fantastică de explorat ce arată foarte bine. Jucătorii pot lupta singuri sau în echipă pentru ași dezvolta caracterul. Jocul se poate juca pe platformele următoare: PC, PlayStation 4, Android, PlayStation 5, Nintendo Switch și iOS. Jocul a fost produs de către Hugh Tsau în anul 2020 și publicat de către MiHoYo. Personajele din joc au super puteri ce diferă în funcția de fiecare erou ales. Efectele speciale datorate puterilor sunt excepționale. Jocul este complet gratuit de jucat așa că merită încercat.

Genul Jocului: Actiune

Marime Joc/Fisier: –

Cerinte de Sistem:

Procesor: i5 minim
Memorie Ram: 8 GB
Placa Video: NVIDIA GeForce GT 1030 minim
Spatiu HDD: 30 GB

Descarca acest joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress