Download City Life

Descriere: Continuam seria jocurile de strategie in care poti construi propriul oras cu jocul City Life. Ca si in restul jocurilor de acest fel vei avea posibilitatea sa incepi constructia unui oras la zero. Vei incepe prin a construi cladirile de baza iar apoi populatia va aparea si orasul va creste.

Vei construi cartiere intregi cu diverse case, blocuri, spitale sau diverse institutii necesare pentru buna functonare a orasului. Jocul are un zoom extraordinar si vei putea vedea foarte aproape dar si de la o distanta mare.

Jocul iti ofera si un scurt tutorial care iti va oferii informatii despre joc, cum sa il joci si alte detalii despre care vei avea nevoie pe parcurs. In oras categoriile sociale difera asa ca trebuie sa ai o strategie bine pusa la punct despre functioanarea orasului si traiul cetatenilor. Alte informatii despre jocuri de genul strategie poti gasi accesand download jocuri iar pentrua  gasi jocurile selecteaza categoria dorita.

Despre grafica putem spune ca este una acceptabila dar stilul de joc este complex si tipic jocurilor de strategie. Vei reusi sa construiesti orase uriase in care se vor gasi cladiri zgarie nori si multi locuitori. Daca vrei sa vezi cum este jocul mai jos ai un video.

Spor la joc!

Cerinte Minime:

  • Procesor: 1.5 GHz
  • Ram: 256 MB
  • Placa Grafica: 64 MB
  • Spatiu HDD: 2 GB

Imagine:

City Life

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Download City Life”

  1. RazvaNNN. says:

    Frumos joc , cum sa ai orasul tau

Leave a Reply

Powered by WordPress