Download Diablo 2

Descriere Joc: Diablo 2 este unul din cele mai populare jocuri de tip rpg in combinatie cu hack and slash.

A fost produs de Blizzard North si distribuit tot de compania Blizzard in anul 2000 pentru platformele importante ca Microsoft Windows PC si Mac OS.

Jocul are la baza domeniul fantasticului sumbru si elemente horror. In joc iti vei alege un caracter si va trebui sa faci misiuni sau sa te lupti cu diversi monstrii pe harta.

Vei acumula experienta si colecta bani si arme de la inamicii invinsi. La final va trebui sa te lupti cu cel mai mare inamic si anume Diablo.

Actiunea din joc se desfasoara in acturi iar fiecare act va fi in diferite locatii. Fiecare locatie are monstrii sai iar nivelul de dificultate este in crestere.

Clasele din joc sunt: Amazon, Necromancer, Sorceress, Barbarian si Paladin. In versiunea urmatoare a jocului s-au mai adaugat clasele Assasin si Druid.

Toate aceste clase difera cand vine vorba de arme si vraji si fiecare are la baza un anume stil de lupta. Unii eroi sunt buni in luptele de aproape iar altii sunt buni doar la distanta prin folosirea vrajilor.

Jocul s-a distins mai alese in modul multiplayer pentru ca permitea jucatorilor sa se dueleze sau sa lucreze in echipa.

In anul 2000 acest joc a fost recunoscut drept jocul anului si inca se mai joaca. A primit numai note mari de la majoritatea criticilor.

Cerinte Minime:

  • Procesor: 1.6 GHz
  • Ram: 256 MB
  • Placa Grafica: 32 MB
  • Spatiu HDD: 3 GB

Imagine:

Diablo 2

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress