Download Quake 3 Arena

Descriere Joc: Quake 3 Arena este un joc cu impuscaturi produs de id Software. Jocul a fost distribuit de companii ca EA, Sega, Activision si Loki Software. Fiecare companie pe platforme diferite ca Linux, Windows PC, Dreamast, PS 2 si Mac

Jocul nu are o grafica prea atractiva dar in rest stilul de joc este amuzant si placut. Vei juca in modul multiplayer alaturi de alti jucatori sau de boti.

Armele sunt puternice si tin mai multe de domeniul fantasticului. Oponentii sunt si ei bine antrenati asa ca nu va fi usor sa faci fraguri.

Ca arme vei avea pistoale, mitraliere, grenazi sau lansatoare de rachete. Alte arme sunt modificate pentru a trimite un damage cat mai mare.

Modurile sunt DeathMatch, Team DeathMatch, Tournament si Capture The Flag. Toate implica multa actiune dar si aventura. Modurile difera cand vine vorba de obiectivul propus.

Urmareste video-ul de mai jos iar daca jocul ti se pare frumos te invit sa il descarci in varianta demonstrativa prin apasarea butonului download. Spor la fraguri!

Cerinte Minime:

  • Procesor: 1.4 GHz
  • Ram: 128 MB
  • Placa Grafica: 32 MB
  • Spatiu HDD: 500 MB

Imagine: Quake 3 arena

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress