Download Fifa 2007

Fifa Footbal 2007 este un joc video cu fotbal produs de Electronic Arts si face parte din seria de jocuri Fifa. Putem spune ca este unul din cele mai populare jocuri din seria Fifa.
Este ultimul joc fifa lansat pentru GameCube, Game Boy Advance si Xbox.
Fifa 2007 aduce o multime de noutati, jucatori, echipe de fotbal, gameplay diferit si alte mici caracteristici care il fac un joc foarte bun.

Jocul are peste 510 echipe de fotbal, 27 de ligi si 20 de tari cu peste 10.000 de jucatori. Aceasta varietate a facut ca acest joc sa fie jucat de foarte multi gameri si pasionati de fotbal.
Fanii din joc interactioneaza foarte bine cu meciul si creaza o atmosfera de neuitat. Iti vei putea administra clubul dorit si transfera cei mai buni jucatori.
Jocul fifa 07 ofera abilitatea de a crea noi echipe de fotbal. Astfel iti vei putea crea echipa ideala de fotbal si aduna cei mai buni jucatori la clubul tau.

Daca esti pasionat de fotbal iti recomand sa incerci acest joc, il poti descarca prin apasarea butonului de download. Bafta la castigat meciuri si inscris goluri!

Cerinte:

 • Procesor: 1.5 GHz
 • Memorie Ram: 256 MB
 • Placa Video: 32 MB
 • Spatiu pe Hard: 5 GB

Imagine:

fifa 2007

 

 

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

7 Responses to “Download Fifa 2007”

 1. AwP*ManiA says:

  Cel mai bun joc din seria Fifa! Fifa 07, este cel mai bun si cel mai fain dupa parerea mea, fifa 07 are cele mai putine buguri din seria fifa dupa parearea mea, fifa 07 este cel mai bun joc!

 2. ionut says:

  De unde pot descarca fifa 2007 gratis ?

 3. daa says:

  fifa 11 e cel mai bun mai ales daca joci online
  si 12 e fain

 4. ionut says:

  imi place la nebunie

Leave a Reply

Powered by WordPress