Download Legendary

Descriere Joc: Actiunea jocului Legendary se petrece in viitor acolo unde omenirea se confrunta cu o invazie de monstrii care ii amenintat cu distrugerea. Magia isi face prezenta iar caracterul tau este capabil sa capteze energia inamicilor invinsi de el in lupta.

Vei controla un soldat pregatit si inarmat cu multe arme de foc cu care sa isi zdrobeasca inamicii. Unii inamici pot fi distrusi cu 2 cartuse dar altii necesita mult timp si efort pentru a fi doborati.

Jocul se incadreaza in categoria jocurilor cu impuscaturi iar grafica este bine conturata iar impreuna cu stilul de joc si atmosfera vor oferii jucatorului un mediu de joc bun.

In unele misiuni vei fi ajutat de diverse personaje pentru ca acele misiuni includ monstrii care sunt greu de infrant si ai nevoie de ajutor. In unele situatii te vei furisa si te vei comporta ca un hot pentru a reusi sa pui mana pe diverse obiecte magice ce au valoare mare.

Universul jocului este plin de monstrii ca varcolaci, grifoni si alte creaturi care ofera violenta. Actiunea se desfasoara intr-un spatiu plin de distrugere si constituie declin-ul rasei umane.

Cerinte Minime:

 • Procesor: 2.2 GHz
 • Ram: 1 GB
 • Placa Grafica: 256 MB
 • Spatiu HDD: 13 GB

Imagine:

Legendary

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

4 Responses to “Download Legendary”

 1. robert says:

  este un joc interesant si frumos cel mai tare joc din lume imi place jocul cine la creat e un creator bun

 2. robert says:

  bv cine la creat

 3. RazvaNNN. says:

  Il felicit pe cel care a creat jocul este unul frumos si grafica lafel. Recomand sa il incercati

Leave a Reply

Powered by WordPress