Impuscaturi – TimeShift

Descriere Joc: Esti gata sa incerci un nou joc cu impuscaturi de buna calitate ce implica multa actiune si explozii la orice pas ? Daca da atunci te invit sa descarci gratuit varianta demo a jocului timeshift si vei patrunde intr-un univers in care impuscaturile sunt ceva normal iar gloantele vor zbura in toate directiile.

Actiunea jocului se desfasoara intr-un univers post-apocaliptic in care domneste teroarea iar tu ai misiunea sa faci ordine in randul inamicilor.

Caracterul pe care il controlezi beneficiaza de un costum performant care il face aproape indestructibil in lupta iar armele sunt de calibru mare si bine optimizate pentru o precizie foarte buna.

Abilitatea cea mai importante care defineste jocul in mod direct se refera la manipularea timpului pe care player-ul o poate efectua si astfel beneciaza de avantaj in lupta.

Jocul ofera modul singplayer pentru campanii, misiuni sau se poate juca multiplayer cu prietenii. Pentru a va face o parere despre joc va invit sa vizioanati video-ul iar daca va place il puteti descarca prin apasarea butonului rosu. Mult succes si distractie placuta!

Cerinte Minime:

  • Procesor: 2.0 GHz
  • Ram: 512 MB
  • Placa Grafica: 128 MB
  • Spatiu HDD: 3 GB

Imagine:

TimeShift

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress