Impuscaturi – Utopia City

Descriere Joc: Actiunea jocului Utopia City se desfasoara intr-un spatiu virtual al jocului ceva asemanator cu filmul matrix. Tu vei avea controlul unui caracter care se va conecta la acest oras virtual si va alege de partea cui va lupta. Poti alege sa fii de partea legii sau impotriva ei.

Impuscaturile nu vor fi asa dese ca la alte jocuri cu impuscaturi pentru ca in joc mai mult o sa explorezi spatiul si sa aflii noi pasaje si coridoare. Timpul este setat in anul 2091 iar multi oameni sunt captivi in acel spatiu si nu pot evada. Tu ai datoria sa ii scapi si sa rezolvi misiunile jocului.

Jocul exceleaza la capitolul science-fiction iar in toate locurile intalnim obiecte sf si holograme sau alte lucruri demne de viitor. Actiunea este centrata asupra actiunilor jucatorului ce il controlezi prin nivele si tot ce se intampla se leaga de el pentru ca el este subiectul principal.

Versiunea de mai jos este demonstrativa si ofera un numar redus de misiuni si optiuni. Incercati aceasta versiune iar daca va place jocul il puteti achiziona apoi.

Cerinte Minime:

  • Procesor: 1.8 GHz
  • Ram: 256 MB
  • Placa Grafica: 32 MB
  • Spatiu HDD: 2 GB

Imagine:

Utopia City

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress