Download Mafia 2

Jocul este setat din 1943 in 1951 in Imperiul Bay(numele este o referire la porecla statului New York “Empire State”),un oras fictiv bazat pe New York City, un influente de la Chicago si Detroit.
Jocul are o harta de joc complet deschisa de 10 mile patrate. Este un spatiu absolut urias care poate fi explorat fara nici un fel de limita.

Mafia 2 este un joc de aventura cu o grafica foarte buna si un gameplay accesibil dar si complex. Permite jucatorului accesul la un spatiu vast in care poate face aproape ce ii trece prin cap.
Restrictiile nu sunt incluse in joc.
In joc sunt 30-40 vehicule, precum si muzica licentiata din epoca.
Multe arme de foc sunt din vechiul joc, cum ar fi pistol mitraliera Thomson, Colt 1911.Apar si noi arme precum MP 40, pistol mitraliera M3, MG 42 si Bereta.
Interactiunea cu obiectele din mediu implica doua butoane  de actiune, standard si violent.(De exemplu cand sparge o masina, jucatorul poate alege sa fie blocat sau spart geamul).
O harta este inclusa ca in jocul original Mafia.Sistemul de punct de cotrol a fost complet revizuit.
Noil controale includ includ un sistem de acoperire ce permite jucatorului sa se ascunda in spatele unor obiecte(Pereti, lazi mari,etc) pentru a trece dusmani.
Jocul Mafia 2 are 3 posturi de radio, Radio Empire Central, Imperiul Clasic Delta si Radio cu muzica.
Se numera melodii cantate de Chuck Berry, The Everly Brothers, Dean Martin, Little Richard, Muddy Waters, Buddy Holly, Bing Crospy, Bill Haley.

Cerinte:

  • Procesor: 3.0 GHz
  • Memoria Ram: 1.5 GB
  • Placa Video: 512 MB
  • Spatiu pe Hard: 8 GB

Imagini:

Mafia II screenshot

Mafia II imagine

Mafia II joc poze

Video:

Download:

download

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Download Mafia 2”

Leave a Reply

Powered by WordPress