Download Ravaged

zombie game

Descriere: V-am pregatit un joc super distractiv de tip shooter. Ravaged combina shooter-ul cu modul zombie iar combinatia este una super!

Jocul este de tip multiplayer iar asta inseamna ca va veti juca online alaturi de alti jucatori. Veti avea in dotare multe arme de foc puternice si echipament necesar pentru a duce misiunile la bun sfarsit.

Misiunile si obiectivele difera in functie de modul jocului. Puteti impusca numai zombie sau forma diverse echipe pentru alte obiective. In partea stanga sus aveti radarul de pe care va puteti orienta. Este un radar 3D cara arata si tipurile de teren/locatii. In partea stanga jos aveti procentajul vietii.

Jocul prezinta o grafica acceptabila si un stil de joc mediu tipic jocurilor de tip shooter. Povestea sugereaza o invazie a zombilor iar cativa eroi sunt gata sa ii opreasca sau macar sa faca fata atacurilor. Mai jos aveti un gameplay pentru a va face o parere iar daca va place va invit sa descarcati versiunea demonstrativa care este de asemenea foarte utila.

Cerinte Minime:

  • Procesor: Dual Core 1.6 GHz
  • Ram: 1.5 GB
  • Placa Grafica: 512 MB
  • Spatiu HDD: 3 GB

Video:

Download:

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Download Ravaged”

  1. RazvaNNN. says:

    Mie unul imi plac jocurile cu zombie m-am simtit ca in cs sau l4d2

Leave a Reply

Powered by WordPress