Joc Aventura Wall-E

Jocul de actiune si Aventura WALL-E este o adaptare a filmului cu acelasi nume. In joc vei controla un mic robot cu care vei face misiuni care implica si multa logica.

Jocul a fost dezvoltat si publicat de THQ pentru mai multe platforme. Eu prefer platforma pc pentru acest joc si sper sa il joc in curand.

Jocul a fost lansat in America de Nord pe 24 Iunie 2008, iar in Europa pe 4 Iulie 2008. S-a vandut destul de bine datorita succesului anterior al filmului dar si datorita graficii sale.

Jocul a fost destul de bine analizat de critici. Majoritatea au avut pareri pro despre joc pentru ca jocul pe general este bun.

Versiunile PlayStation 3, Wii si Xbox 360 beneficieaza de noua lumi explorabile.

Microsoft Windows, PlayStation 2 si PlayStation Portable beneficieaza de 18 lumi, iar Nintendo Ds de 14.

Jocul va avea 10 lumi cu locatii, personaje si intamplari care urmaresc actiunea filmului.WALL-E are o poveste buna, personajul principal fiind Robotelul Walle,care este uitat pe Pamant, in urma parasirii planetei de catre oameni.

Dupa sute de ani in care a stat singur, WALL-E intalneste o alta robotica, numita eve, trimisa sa cerceteze daca Pamantul a devenit o planeta buna de locuit.

Cerinte De Sistem:

  • Procesor: 1.5 GHz
  • Memorie Ram: 512
  • Placa Video: 64 MB
  • Spatiu pe Hard: 2 GB

Imagini:

Wall-E

Wall-E

Wall-E

Video:

Descarca:

You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Joc Aventura Wall-E”

  1. raducu gabi says:

    Mie mi-a placut filmul asa ca o sa incerc si jocul. Sper sa raman cu aceaiasi parere de bine! o seara minunata!

Leave a Reply

Powered by WordPress