Download Spore

Spore este un joc multi gen ce implica multa ingeniozitate, produs de Maxis si desenat de Will Wright.

Jocul a fost lansat pentru platforma Microsoft Windows si Macintosh in septembrie 2008.

O editie speciala a jocului, Spore: Galactic Edtion, include pe deasupra DVD-ul cu “Producerea Jocului”, Cum sa construiesti mai bine o civilizatie, Arta de a juca Spore si 100 de postere Spore.

Ca parte din licenta, Electronic Arts a lansat Spore Origins, un joc stil arcade, pentru telefoanele mobile si Creaturile Spore, un RPG pentru Nintendo DS.

Spore Aventuri Galactice este un expansion pentru jocurile de PC, Spore Hero si Spore Hero Arena pentru Wii si Nintendo DS, Spore Creature Keeper a fost anuntat ca parte a aparitiei in 2009.

Spore acopera multe genuri, inclunzand Actiune, Strategie si RPG.
Spore permite jucatorului sa controleze evolutia speciei, inca din inceputurile sale, ca organism microscopic.

Prin fiecare stagiu jucatorii pot folosi diversi creatori pentru continutul jocului, ei pot fi downloadati online de pe Sporepedia.
In Spore jucatori pot dezvolta micro organismul printr-o evolutie complexa, dezvoltare sociala, cucerirea planetei si la sfarsit ascensiunea in spatiu.

Jocul Spore este separat in mai multe stagii, fiecare stagiu prezinta un nou tip diferit de experinta cu diferite misiuni.
Cinci stagii se afla in stagiul celula: Stagiul Creatura, Stagiul Tribal, Stagiul Civilizatie si Stagiul Spatial.

Pentru a trece la stagiul urmator jucatorii trebuie sa completeze obiectivele pentru fiecare stagiu.

Dupa ce a terminat obiectivele, jucatorul are optiunea de a trece la nivelul urmator, sau de a continua in acel stagiu.

In prima si cea mai scurta faza, personajul este reprezentat de un microorganism pe cale de dezvoltare.

Vei alege daca va fi erbivora sau carnivora, in functie de aceasta alegere , vei hrani celula cu particule verzi sau rosii.Scopul este sa iti ajuti celula sa creasca suficient de mult pentru a putea “chema” un partener, moment in care vei putea intra in editorul celulei tale. Aici vei decide cum va arata noua creatura si ce parti ale corpului vei pune.

In cea de-a doua faza a jocului ,creatura  ajunge la mal si porneste investigarea noilor imprejurimi. Erbivorele se vor hrani cu fructe si incerca sa castige increderea altor animale , prin dansuri si cantece.

Pentru carnivore lucrurile decurg mai simplu:  isi cauta oponentii mai slabi si ai mananca. Indiferent cum esti , erbicor sau carnivor , trebuie sa aduni bonusurile pe care le intalnesti in toata harta. Acestea contin abilitati noi de care vei avea nevoie pentru a putea evolua.
Urmeaza faza de trib. Ajunse la acest nivel , personajele tale au acumulat puncte bonus la capitolul inteligenta si vor locui pentru prima data in colibe. Se vor folosi de unelte si vor incerca sa cucereasca alte triburi sau macar sa formeze aliante.

Creeaza , construieste , dezvolta: in faza de civilizatie, vei crea orase si vei construi cladiri ,ca sa iti dezvolti cel mai puternic stat.

In ultimul stagiu al jocului, cuceresti spatiul si pornesti in cercetarea celorlalte planete.Vor exista unii care sa ridice probleme si altii care sa te ajute.

Singur sau impreuna cu aliatii vei construi nave spatiale  puternic inarmate pentru a rezista atacurilor inamice.

Cerinte:

  • Procesor: 2.0 GHz
  • Memorie Ram: 512 MB
  • Placa Video: 128 MB
  • Spatiu pe Hard: 6 GB

Video:

Imagine:

Spore

Download:

download joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses to “Download Spore”

  1. jocuri says:

    what? comming 07 september 2008 :)) spune videoul

  2. jakiro naruto says:

    Spore a reusit sa aduca un gameplay usor si o poveste destul de buna. mi-a captivat cateva saptamani pana cand am creat o colonie imensa.

Leave a Reply

Powered by WordPress