Descarca jocuri de Actiune 2022

Câteva jocuri de acțiune foarte frumoase.

Genshin Impact

Despre Joc: Descriere joc: Genshin Impact este unul dintre cele mai jucate jocuri video de acțiune. Este un joc complet gratuit de jucat cu o grafică foarte bună și multă acțiune. Jocul a fost lansat în septembrie 2020 de către compania miHoYo iar de atunci a atras o mulțime de jucătători din toate colțurile lumii. Jocul se poate juca atât în modul singleplayer cât și în modul online alături de alți jucători. Modul multiplayer este super pentru că vă veți lupta cu alți jucători. Jocul se poate juca pe PC, PlayStation 4, iOS, sau. Android În joc regăsim o mulțime de caractere ce diferă ca atribute, arme, artefacte, constelație, talente etc. Este un joc de tip slash de acțiune cu o mulțime de efecte speciale. Genshin Impact este un joc complet gratuit cu efecte speciale bune și grafică tare ce merită încercat.

Tipul Jocului: Acțiune Free

Versiune Joc: Gratuită.

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: miHoYo

Descarca acest joc


Call Of Duty Warzone

Despre Joc: Call Of Duty Warzone este cel mai nou joc de tip Battle Royale ce remarcă printr-o mulțime de aspect. Cel mai important lucru de notat la acest joc minunat este faptul că este complet gratuit de jucat. Fiind un joc de tip Battle Royale veți avea acces la o hartă imensă de explorat. Jocul oferă două moduri fantastice și anume Battle Royale și Plunder. În modul Battle Royale sunt 150 de jucători iar echipa cea mai puternică va câștiga. În modul Plunder jucătorii vor trebui să participe la curse de a depozita cât mai mult cash. În acest joc se pune accentul pe a căștiga cash dar și ai cheltui. Cu ajutorul banilor poți cumpăra o mulțime de lucruri care te vor ajuta pe parcursul jocului precum echipament, upgrade-uri, bombardamente etc. Pentru a dezvolta caracterul va trebui să preiei contracte care automat îți vor aduce puncte de experiență, bani dar și alte avantaje.

Jocul are o grafică fantastică așa că va fi nevoie și de o placă video optimă pentru a rula jocul la parametrii acceptabili. Jucătorii au acces la o mulțime de arme de foc pe care le pot găsi pe parcusul jocului. COD Warzone se poate juca atât de pe PC dar și de pe console precum PlayStation sau Xbox. În joc poți juca de unul singur sau în echipa de 2 sau 4 jucători. Hărțile din joc sunt clasificate pe zone și anume: Verdansk nord, Verdansk west, Verdansk sudvest, Verdansk central și sud, Verdansk est. Fiecare zonă se disting prin tundră, clădiri, blocuri, tunele și baze militare.

Odată ce jucătorii au coborât din avion vor trebui să caute arme și echipament pentru a putea rămâne cât mai activi în joc. De obicei armele se găsesc în diferite clădiri, case sau cufere. Cel mai puternice arme sunt cele cu lunete care pot elimina inamicii de la distanță. Este un joc shooter dar care include și elemente strategice pentru cele mai bune rezultate. Atenție: acest joc măsoară peste 100 GB, de aici vă puteți da seama că este un joc complex!

Tipul Jocului: Shooter / FPS / Împușcături

Versiune Joc: Free

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Activision

System Requirements/Cerinte de Sistem:

Procesor: 2.2 GHz Quad Core
Placa video: GTX 1650 / AMD Radeon 7950 minim
Memorie Ram: 8 GB
Spatiu HDD: 175 GB

Descarca acest joc


Fortnite

Despre Joc: Fortnite este un joc fenomen care a ajuns să fie jucat de milioane de jucători. Este un joc de tip battle royale foarte bun cu multă acțiune. Jocul se poate juca solo sau în echipă și se termină când rămâne un singur jucător sau o singură echipă. Jocul este creat de compania Epic Games și lansat în 2017. Fortnite se poate juca pe platformele Windows, Nintendo Switch, Android, iOS, Xbox one, PlayStation 4. Jucătorii pot crea diferite structuri ce îi va ajuta în luptă prin protecție sau să ajungă în diferite locuri. Grafica jocului este buna bună iar efectele speciale sunt tari. Jucătorii își pot personaliza caracterul dar primesc și acces la o mulțime de skinuri pentru arme, haine etc. Odată lansați pe hartă, jucătorii trebuie să gasească rapid arme și echipament pentru a supraviețui luptelor ce vor urma. Jocul se remarcă printr-o gamă variată de arme și echipamente. Fornite este un joc interesant ce merită încercat de fanii jocurilor de tip battle royale.

Tipul Jocului: Battle Royale, Acțiune, Shooter.

Versiune Joc: Full

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Epic Games

Descarca acest joc


League of Legends

Despre Joc: League of Legends este un joc e strategie online creat de către compania Riot Games. Este disponibil doar pentru platforma Microsoft și MAC OS. Jocul a fost lansat în anul 2009 iar de atunci a devenit un joc fenomen. Este cel mai popular joc din categoria sa iar în anul 2021 a fost declarat cel mai popular joc din America de Nord și Europa. Are o grafică foarte bună și un gameplay complex. În joc regăsim o mulțime de eroi clasiți în diferite categorii. Acțiunea se desfășoară pe o harta de 5vs5 jucători. Acțiunea este una intensă, jucătorii trebuie să cucerească baza inamică. În joc regăsim și alte trupe de unități care atac neîncetat de ambele părți. Eroii din joc trebuie dezvoltați pentru a deveni mai puternici și a debloca abilitățile sale. Fiecare erou are abilități și puteri diferite și diferă ca putere de atac, armură etc. Jocul este complet gratuit și recomandat fanilor de jocuri MOBA. Jocul se termină atunci când baza inamică este distrusă în totalitate.

Tipul Jocului: MOBA – Strategie 5vs5

Versiune Joc: Full – Versiune completă

Compatibil cu Windows: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10.

Creator: Riot Games

Descarca acest joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress