Download Jocuri cu Fotbalisti PC

O serie frumoasă de jocuri cu fotbal și fotbaliști. Jocuri frumoase și populare precum seria Fifa.

FIFA 2004

Despre Joc: Fifa 2004 reprezinta cel mai de succes joc de fotbal aparut in perioada sa. A fost lansat in octombrie 2003 de catre cei de la EA Canada cu scopul de a revolutiona jocurile video de fotbal.Jocul ne ofera posibilitatea de a controla doi jucatori in acelasi timp pentru a creea superioritate sau pentru a da nastere unor faze de gol nemaipomenite. Aceste faze putand fi inregistrate si salvate de catre dumneavoastra astfel incat sa le puteti arata prietenilor ori de cate ori doriti, mandrindu-va cu capodoperele de goluri. Poate fi jucat atat in modul single-player, multiplayer cat si multiplayer online, Fifa 2004 a fost lansat pentru diferita platforme precum: PlayStation 1 si 2, Xbox, Windows dar si Mobile phone bineinteles la o data diferita una de cealalta. Grafica exceptional a jocului ne trimite cu gandul catre cele mai spectaculoase arhitecturi ale celor mai faimoase terenuri de fotbal din intreaga lume.

System Requirements :

Placa Video: 128 MB
Procesor: 1.5 GHz
Spatiu HDD: 1 GB
Memorie RAM: 512 MB

Descarca acest joc


FIFA 2003

Despre Joc: Electronic Arts lanseaza in data de 13 octombrie 2002, Fifa 2003 fiind un joc de fotbal distribuit de Ea Sports. Cunoscutul joc video este al zecelea din seria sa si al saptelea 3D. Un nou mod de joc ne este repezentat in varianta de fata: cel Championship ce seaman cu Champions League unde jucatorii se pot lua la intrecere cu 17 dintre cela mai bune echipe din Europa.

Pentru prima oara in istoria Fifa apar si fete noi ale unor jucatori precum Ronaldinho sau Thierry Henry precum si scheme cu mingea specific lor. O caracteristica noua a jocului este Freestyle Control-ul ce ne ofera posibilitatea de a ridica mingea pe piciorul jucatorului si s-a trimitem pase mult mai precise decat in anii anteriori. Coperta jocului ne prezinta pentru prima oara trei mari jucatori de fotbal. Este vorba despre: Roberto Carlos ce reprezinta nationala Braziliei, Ryan Giggs in tricoul celor de la Manchester United si nu in cele din urma Edgar Davids cunoscut ca cel mai bun jucator de fotbal care a purtat ochelari pe terenul de joc. Acesta este reprezentantul celor de la Juventus.

System Requirements :

Placa Video: 128 MB
Procesor: 1.2 GHz
Spatiu HDD: 450 MB
Memorie RAM: 512 MB

Descarca acest joc


FIFA 2000

Despre Joc: Fifa 2000 a celebrat cei 6 ani de existenta a jocului de fotbal produs de cei de la EA Sports. Acesta face trecerea la anul 2000 cu un mare plus adus graficii dar si controlului.

Astfel vorbim despre stadioane mult mai complexe in care se vedeau mult mai clar spectatorii. La executia loviturilor libere, jucatorii erau ajutati de o sageata pe care o intreptau in zona unde doreau sa trimita mingea iar in stanga ecranului aveau un buton care le arata cat de tare o sa loveasca balonul. Probabil jucatorul preferat pentru executia acestor lovituri pe vremea aceea era nimeni altul decat Roberto Carlos care si in ziua de astazi este cunoscut pentru acuratetea sutului in forta. Carlos nu este singurul star care se gaseste in joc, pe langa acesta mai putem controla jucatori precum: Beckham, Scholes sau Giggs. De asemenea se putea juca single player, multiplayer sau multiplayer online.

System Requirements :

Placa Video: 16 MB
Procesor: 366 MHz
Spatiu HDD: 50 MB
Memorie RAM: 64 MB

Descarca acest joc


FIFA 2001

Despre Joc: Fifa 2001 continua seria celor 7 jocuri de fotbal precedente aducand un spirit competitional nemaiantalnit pana acum la celelalte variante. Astfel din 2001 putem executa lovituri libere sau putem marca goluri spectaculoase intr-o maniera personala.

Una dintre cele mai frumoase loviuri este foarfeca. Aceasta isi face simtita prezenta atunci cand jucatorul primeste o centrare inalta iar cel ce il controleaza apasa repetat pe butonul caracteristic sutului. De aici pana la gol mai este doar un pas. Jocul ne ofera posibilitatea de a inregistra cele mai frumoase faze create de noi si le salveaza automat in meniul sau. De asemenea meniul este foarte simplu, deloc complicat, accesibil tuturor utilizatorilor. O alta inovatie a jocului este modul de celebrare al fiecarui jucator dupa ce a marcat. Stilul de bucurie se schimba de fiecare data cand marcati. O sa ramaneti surprins cat de bine sunt realizate detaliile si efectele speciale iar despre controlul jucatorilor nici nu mai vorbim.

System Requirements:

Placa Video: 16 MB
Procesor: 166 MHz
Spatiu HDD: 40 MB
Memorie RAM: 32 MB

Descarca acest joc


FIFA 1999

Despre Joc: Creat de cei de la EA Sports, Fifa 99 este un joc cu fotbal si este cel de-al saselea din seria Fifa care s-a lansat pe data de 10 iunie 1998 in America de Nord dar putin mai tarziu, in acelasi an, si-a facut aparitia si in Europa.

Putand fi jucat atat pe PC, playstation dar si pe Ninendo 64, minunatul joc detinea pentru acea vreme una dintre cele mai bune grafici si se controla exceptional. Multi gameri obisnuesc sa il joace si in ziua de astazi datorita jucatorilor cu nume mari care se gasesc in alcatuirea jocului percum: Lehmann, Maldini, Owen, Zidane, Laurent Blanc, Ole Gunnar Solskjaer si multi altii printre care si cel mai bun fotbalist roman din toate timpurile: Gheorghe Hagi. Un alt mare avantaj al jocului este acela ca detine toate competitiile existente in acel an la care desigur puteti participa punandu-va tot sufletul in a castiga un trofeu.

System Requirements:

Placa Video: 16 Mb
Procesor: 133MHz
Spatiu HDD: 130 MB
Memorie RAM: 32 MB

Descarca acest joc


Despre Joc: Cei de la EA Sports s-au intercut pe sine cu noua lor creatie pe care au lansat-o pe data de 8 octombrie 2004 sub numele de FIFA Soccer 2005. Ideea pe care s-a bazat crearea noii versiuni fifa a fost: “A great player needs a great first touch.” ce se refara la posibilitatea jucatorilor de a avea atingeri ale balonului de care nu s-a mai bucurat in variantele precedente. Jocul a fost cel de-al 13-lea din seria sa si al 9-lea care s-a bucurat de tehnologia 3D. Jocul a adus o imbunatatire si modului “Create mode” unde dumneavoastra va puteti crea proprii jucatori de fotbal putand sa ii integrati in ce echipe doriti. Va puteti crea chiar si chipul dumneavoastra folosindu-va de gama larga de articole pe care cei de la Electronic Arts vi le-au pus la dispozitie. Coperta impreuna cu care a fost lansat jocul ni aduce in prim plan pe Patrick Vieira, Fernando Morientes si Andriy Schevchenko.

System Requirements :

Placa Video: 128 MB
Procesor: 1.5 GHz
Spatiu HDD: 700 MB
Memorie RAM: 512 MB

Descarca acest joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress