Download Jocuri Fotbal PC

Jocuri cu fotbal precum PES, Fifa sau Football Manager.

FIFA 2017

Fifa 2017 va lansa in acesta toamna viitorul joc din seria fifa soccer. Fiind anul 2016, fifa va lansa jocul fifa 17. Jocul se va deosebi de celelalte jocuri din seria sa printr-o grafica epica si un stil de joc destul de bun. Cei mai cunoscuti jucatori vor fi bine desenati iar chipurile lor vor fi aproape exact ca in realitate. Cele mai bune echipe vor ramane cele cunoscute si anume FC Barcelona, Real Madrid, AS Roma, Bayern Munchen, Chelsea, Manchester United, etc. Cei mai buni jucatori sunt Cristiano Ronaldo, Messi, Suarez, Neymar, Hazard, Sanchez, etc.

Acesti jucatori foarte buni vor face diferenta pe teren si vor executa sprinturi, driblinguri si suturi la poarta de o mare frumuseste.

Jocul necesita un computer performant pentru ca el sa ruleze in parametrii optimi. Placa video este esentiala dar si un procesor din gama i ar fi de ajutor.

Cerinte/System Requirements Fifa 2017:

Procesor intel i3 sau recomandat intel 5.
Memorie Ram 4 gb, recomandat 6 GB.
Placa video 1 gb cu 128 biti dar recomandat ar fi ultimele modele nvidia sau amd.
Spatiu pe disk 60 gb.

Descarca acest joc


PES 2015

Pentru toti cei pasionati de jocurile video cu fotbal, v-am pregatit Pro Evolution Soccer 2015. Un super joc cu echipe de fotbal bune pe care il poti juca usor dar si rapid. Ca si joc el este un simulator produs de Konami si poate fi jucat pe PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 si Xbox one. Ca si jucator important si care este afisat pe cover, il regasim pe Mario Gotze.

Jocul aduce 8 echipe europene cu care poti juca dar poti lua parte si la Cupa Sud Americana 2014. Jocul se bazeaza mai ales pe transferuri, jucatori noi, grafica jucatorilor si fetele sunt imbunatatite dar si ghete noi de la Adidas, Puma si Nike.

Fiind un simulator acest joc incearca sa aduca toate lucrurile noi din fotbal si o face incepand cu stadioane, jucatori noi, echipament, antrenori, sponsori, etc. In aceasta versiune poti pune ca joci fotbal adevarat pentru ca si grafica este pe masura.

Versiunea aceasta nu este full dar puteti juca cu anumite echipe si participa la anumite campionate. Este totusi o versiune frumoasa pentru a vedea cum este jocul! Bafta la goluri!

Descarca acest joc


FIFA 09

Despre Joc: FIFA 09 face parte din categoria jocuri cu fotbal si cunoscut de toata lumea, deci nu cred ca are nevoie de foarte multa prezentare. Totusi, jocul reprezinta o versiune din multe altele din seria FIFA, mai exact versiunea din 2009. Jocul este creat de EA (Electronic Arts) Canada, lansat pe 8 Octombrie, a avut un succes uimitor, la fel ca celelalte versiuni precedente.
Acest joc se bazeaza cam pe aceleasi chestiuni la fel ca jocurile anterioare, insa intr-un interviu cu unul dintre creatorii jocului, acesta a declarat ca sunt aproximativ 250 de imbunatatiri aduse. In fiecare versiune, cei de la EA aduc imbunatatiri ce tin de grafica, sunet, gameplay si bineinteles schimbarile reale din echipele de fotbal (transferuri, retrogradari, echipe noi, antrenori etc).
Jocul ne pune la dispozitie 500 de echipe de club, 31 de ligi si 41 de echipe nationale si 48 de stadioane, dintre care 17 nu sunt reale, in schimb restul sunt copii fidele dupa cele reale.
Descarca acum jocul FIFA 09 de pe site-ul nostru si distreaza-te cu echipele de fobal din 2009, castigand meciuri, campionate, cupe, titluri, fa cele mai tari transferuri si creaza-ti propria echipa.

System Requirements :

Placa Video: 512 MB
Procesor: Pentium 4 2.4 GHz
Spatiu HDD:6 GB
Memorie RAM: 1 MB

Descarca acest joc


FOOTBALL MANAGER 2015

Football Manager este un joc tactic legat de sportul rege si anume fotbalul. Este putin diferit fata de seriile fifa sau pes prin faptul ca aici tu esti antrenorul. In acest joc iti vei face echipe bune si vei lupta pentru a castiga fiecare meci. Jocul este tactic pentru ca dupa ce iti creezi echipa trebuie doar sa astepti rezultatul.

Cu toate ca este versiunea cea mai noua si anume 2015, acest joc se poate juca si pe computere slabe ca configuratie, aveti nevoie de un procesor dual core de 2.0 GHz si de 1 gb ram. Nu aveti nevoie de o placa video performanta.

Alaturi de echipa ta poti participa la cele mai tari competitii de fotbal si anume: campionat, champions league sau uefa. Fata de vechiile versiuni ale jocului acest joc vine cu o grafica mai buna si un stil de joc mai complex.

Descarca acest joc


FIFA 2014

Despre Joc: Fifa 2014 va fi lansat de EA Sports in aceasta toamna. Noul joc al celor de la EA Sports va revolutiona lumea jocurilor de fotbal. Acesta este cel mai complex joc si cea mai reala versiune pe care o puteti incerca. Fata de versiunile trecute, EA Sports a adus foarte multe imbunatatiri jocului.

Grafica a fost optimizata, fetele jucatorilor sunt aproape identice cu fotbalistii reali si veti avea parte de cea mai realista experienta cu ajutorul motorului grafic Ignite de la EA Sports. Noul joc este cu mult peste celelalte jocuri de fotbal lansate pana in prezent. Fifa 2014 este un joc in care puteti controla jucatorii si face scheme pe care nu le-ati putea face decat in realitate. Au fost imbunatatite multe controale in ceea ce priveste jucatorii (First Touch Control, Second Chance, Protect the Ball). In cadrul jocului sunt peste 15 mii de jucatori printre care si echipa legendelor din care face parte regele fotbalului romanesc, Gheorghe Hagi.

System Requirements :

Placa Video: 1 GB
Procesor: 3.0 Dual Core
Spatiu HDD: 25 GB
Memorie RAM: 3 GB

Descarca acest joc


FOOTBALL MANAGER 2014

Despre Joc: SEGA si Sports Interactive au anuntat deja lansarea oficiala a noului joc de fotbal de tip manager. In acest joc ai posibilitatea sa devii un adevarat manager avand la dispozitie toate lucrurile legate de fotbal la fel ca si in realitate.Fotball Manager 2014 este cel mai bun joc de acest gen care va aparea.

Fata de Fotball Manager 2013, cei de la Sports Interactive si SEGA au adus foarte multe imbunatatiri jocului pentru ca managerii sa se simta ca si cum ar antrena in realitate. Au fost aduse aproximativ 1000 de imbunatatiri jocului printre care inovatiile tehnologice, sau poate cel mai important lucru ca acum este disponibil si pe sistemul de operare Linux. Gameplay-ul jocului a fost imbunatatit foarte mult, au fost introduse pachete ce permit managerilor sa isi personalizeze sigle, poze si sa creeze competitii speciale. Interfata grafica a suferit si ea imbunatatiri, iar acum transferurile si contractele jucatorilor pot fi facute la fel ca in realitate. Lansarea oficiala va avea loc in luna decembrie.

System Requirements :

Placa Video: 512 MB
Procesor: 2.6 GHz
Spatiu HDD: 2 GB
Memorie RAM: 512 MB

Descarca acest joc

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Powered by WordPress