tarzan joc logo

Download Tarzan

Download jocul video Tarzan produs de studioul Disney. Jocul este destul de vechi dar este perfect pentru copii cu varste fragede deoarece nu implica violenta. Majoritatea jocurilor implica numai violenta iar copii mici trebuiesc feriti de aceste tipuri de jocuri.

Personajul nostru va escalada jungla si va rezvola diverse misiuni.In joc caracterul are prieteni si va fi ajutat pe parcursul jocului.

Vei escalada jungla deasa prin sarituri in copaci si alergari. Jocul este amuzant dar implica si multa aventura, colecteaza bonusurile si ai grija la pericole.

In joc vei colecta banuti si diverse fructe pentru viata si puncte.

tarzan joc

Download: Atentie, acest fisier este trimis de utilizatorii jocuri20.com. Este recomandat ca versiunea free a jocului. Pentru probleme / drepturi de autor accesati pagina de contact si vom remedia problema. Acesta este un link extern.

16 thoughts on “Download Tarzan

  1. Laky

    Inca un joc superb pentru vremea lui , a fost ceva nemaipomenit.Imi aduc aminte ca nu puteam sa trec de o misiune , cred ca o sa il trag dinou pentru distractie.

    Reply
  2. camelia

    imi place jocul eu lam jucat direct pe acest sait undeva mai jos arata download joc cu rosu iam dat down….sa instalat si lam jucat

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *